Билките и натуралните масла са дар от природата, които могат

...
Билките и натуралните масла са дар от природата, които могат
Коментари Харесай

Не изхвърляйте дръжките на патладжана! Ето защо

Билките и натуралните масла са подарък от природата, които могат да се употребяват при лекуването на най-различни болести. Едно от тях са хемороидите, които са една от заболяванията, които постоянно хората се тормозят да загатват. Поради тази причина доста хора отсрочват и тяхното лекуване. Същевременно ранното разкриване на хемороидите е значим развой.

Хемороидното заболяване е васкуларна конструкция на аналния канал. Тези съдови структури съставляват гладка мускулна тъкан, еластична съединителна тъкан и лигавиците на кръвоносните съдове. Хемороидите се образуват в резултат на питателните привички, преклонна възраст, здравословни проблеми.

Лечението на хемороидите може да се реализира посредством антибиотици, разнообразни мехлеми и смазки и хирургични способи. Препоръчва се да се избегнат горещи и пикантни храни. Освен всичко това различната медицина също е много ефикасна при лечението на хемороиди.

Използването на дръжките на патладжана е най-ефективният способ. В начален етап хемороидите могат да се излекуват единствено с дръжки от патладжан, а в напреднал етап - в композиция с разнообразни медикаменти.

При лекуване в начален етап би трябвало да се избегнат туршия, оцет, домати, пикантен пипер, булгур, ягоди и подправки. Лечението продължава 5 дни, след което не трябва да се прекалява с гореизброените храни. В никакъв случай не трябва да се стои или сяда на студено.

 Немороиди

Как се подготвя лек от дръжките на патладжана?

Трябват ви 10 бр. патладжани, дръжките на които се нарязват и се измиват щедро с вода. След това се поставят в тенджера, прибавят се 10 чаши вода и с отворен похлупак се варят. След като заврат, се понижа огънят и се похлупва тенджерата. Варят се 30 минути.

След това се изключва котлонът и без да се отваря капакът, се оставя да се охладят. След това се изцеждат и изцедената вода се поставя в стъклена бутилка. Слага се в ледник. Тази вода се пие в продължение на 5 дни, заран и вечер на гладен корем по 1 чаша. С използването на това лекуване може елементарно да се отървете от хемороидите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР