Билетите влизат в продажба петък, 9 декември, 10:00Hot Wheels Monster

...
Билетите влизат в продажба петък, 9 декември, 10:00Hot Wheels Monster
Коментари Харесай

Супер шоуто Hot Wheels осветява София през април

Билетите влизат в продажба петък, 9 декември, 10:00
Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в София за първи път по покана на. Свирепи борби, зрелищни надпревари и доста аргументи за учудване чакат почитателите от всички възрасти. Те ще имат опция да изпитат тръпката да видят обичаните си Hot Wheels Monster Trucks на мрачно в единственото по рода си шоу, което ще се организира в зала Арена София през април в четири епични представления

Билетите са на цени от 33 лева и влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта на. Допълнителна информация за събитията може да намерите на и.
-->
Часовете на шоуто са както следва:

Събота, 8 април, 11:30          (Crash зона: 9:30)

Събота, 8 април, 18:30           (Crash зона: 16:30)

Неделя, 9 април, 11:30          (Crash зона: 9:30)

Неделя, 9 април, 18:30          (Crash зона: 16:30)

Популярното в целия свят фамилно развлекателно шоу дава на публиката единствена по рода си опция да гледа обичаните Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® и доста други, плюс напълно новия Gunkster™ - по какъв начин ОСВЕТЯВАТ сцената в свирепи надпревари и борби с чудовищни камиони. Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово празненство, зрелищни лазерни светлинни шоута и даже - разпределяне на играчките с марката Hot Wheels. В допълнение, шоуто включва и специфична поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross.

В Crash зоната от 2 - 1/2 часа преди всяко зрелище, ще се организира и вълнуващо празненство. Уникално преживяване, предоставящо на почитателите достъп до спортната площадка, с цел да видят онлайн и от близко жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks. Всеки билет за него включва и карта с подпис плюс пропуск с връзка за спомен, извънредни за присъстващите в Crash Зоната. Пропуските са стеснен брой и ще се продават до привършване на количествата.

Турнето Hot Wheels Monster Trucks Live Europe е в партньорство сред Mattel, Live Nation и Raycom-Legacy Content Company, LLC, напълно притежавано дъщерно сдружение на Family Entertainment Holdings, LLC., а в България ще го забележим с помощта на.

Билетите влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта и за на цени от 33 лева в мрежата на.

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР