Бижутата привличат вниманието на хората от древни времена. Те са

...
Бижутата привличат вниманието на хората от древни времена. Те са
Коментари Харесай

Вижте кои бижута привличат пари и късмет

Бижутата притеглят вниманието на хората от антични времена. Те са били освен метод някой да показва своето благосъстояние, само че и са служели като мощни амулети. С тяхна помощ можете да внесете в живота си всичко, от което се нуждаете.

Много езотерици настояват, че бижутата могат да отхвърлен всевъзможни неприятности от притежателя си. И да привлекат благосъстояние и разцвет в живота му.

А през днешния ден от jenata.blitz.bg разкриват благодарение на кои украшения ще можете да се радвате на шанс и материално благоденствие.

Пръстени
Те са освен красиво допълнение към всяка визия, само че и прелестни талисмани. Пръстените оказват помощ да сбъднете фантазиите си и носят шанс в живота. Освен това те са мощна отбрана против всяко зло. Правилно нареченият пръстен ще ви защищити от всевъзможни неприятности.
Брошки
Тези бижута са в положение да попълнят енергийните запаси и да привлекат благосъстоянието в живота ви. С помощта на брошка можете да преодолеете всички трудности по пътя към персоналния триумф и да се озовете на пътя, водещ към благосъстоянието.
Висулки
Тези предмети могат да ви създадат неуязвими към неприятни очи и уроки. Във висулките може да скриете защитна молитва, лице на светец или растение, наречено за шанс.
Гривни
Езотериците предлагат да ги носят на неуверените в себе си хора. Една тежка и огромна гривна ще ви помогне да отбраните мнението си, да не поддържате връзка с манипулатори и да вървите по своя път към щастието.
Плетени гривни
Енергията на нишките или мънистата, сплетени в едно, ще ви помогне да се справите с всевъзможни проблеми. За да може гривната да притегли парична сила в живота ви, до момента в който я вършиме, мислете за материални богатства или пък за нещо, което желаете да си купите в близко бъдеще. Силата на мисълта несъмнено ще ви помогне да постигнете мечтаното.
Обеци
Тези бижута са в положение да дарят притежателя си с прелест и мощ на волята. Ако имате потребност от шанс в нещо значимо, сложете обичаните си обеци и ги комбинирайте с верижка или висулка. Те ще ви оказват помощ да свършите всичко по най-хубавия метод.
Синджирчета
С тяхна помощ ще се справите със подозренията и ще придобиете убеденост в своите сили и думи. Можете да откриете нова работа, да отбраните правото си да заемате избрана служба и да започнете бързо да се изкачвате по кариерната стълбичка.

Бижутата със скъпоценни и полускъпоценни камъни ще привлекат благоденствие с двойна мощ. Езотериците разпознават пет камъка, които са магнит за парична сила.
Карнеол
Той има неповторимото свойство да притегля в живота на притежателя си единствено " потребни " хора и е в положение да задейства енергийното ви поле. Този камък, подложен на пръстен или гривна, оказва помощ за бързо определяне на бизнес контакти и подписване на преференциални покупко-продажби.

Активността му обаче не е непрекъсната. Карнеолът има максимален капацитет през топлите месеци, от април до септември.

Също по този начин камъкът е най-активен в четвъртък. Точно в този ден можете да употребявате силата му за решение на комплицирани проблеми, огромни покупки и финансови интервенции.
Тигрово око
Този камък би трябвало да се носи на гърдите, покрай сърцето. Той може да се употребява както за брошка, по този начин и за разнообразни висулки. Момичетата могат да си създадат фиби, които да носят в косата си.

Камъкът е деен през студените интервали. Тогава той притегля шанса малко по-добре, в сравнение с през лятото и пролетта. С помощта му ще съумеете да забележите най-малките елементи и да се предпазите от неуспех.

По-добре е въобще да не сваляте тигровото око по време на работа, с цел да избегнете всички вероятни неточности. Свойствата му ще ви бъдат изключително потребни при сключване на контракти, покупко-продажби и при търсене на нова работа.

Камъкът притегля шанс, само че би трябвало по-често да го държите на сянка. Ако не носите бижуто непрекъснато, го съхранявайте надалеч от слънчева светлина.
Цитрин
Когато се сложи в пръстен или друго украшение, този камък ще ви помогне да се концентрирайте и да не пропуснете нито един подробност. Минералът притегля шанса към притежателя си изключително мощно, в случай че влезе в контакт с тялото. Може да се носи и в джоба, само че тогава функционалностите му ще бъдат отслабени.

Цитринът е в положение да усили силата и да задейства защитните сили на биополето, изключително когато имате потребност от поддръжка.
Топаз
Този минерал е извънредно подобаващ за волеви и целеустремени хора. Той оказва помощ за построяването на другарски връзки с хората, изключително с бизнес сътрудниците, не ви разрешава да " прекалявате " и дава храброст за съществени решения.

Топаз могат да носят и тези, които не са задоволително самоуверени. Неговата сила ще им разреши да покачат самочувствието си и да привлекат шанс в живота си.
Селенит
Селенитът е незаменимо бижу за хора с креативен специалности. С негова помощ те ще могат да работят даже в моменти, в които се усещат изчерпани и не могат да се вземат в ръце.

Бижутата от този минерал могат да се употребяват и когато имате потребност от малко шанс. Камъкът е в положение да ви защищити от неверни решения и огромни разноски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР