Бианка Ченсори влезе в светлината на прожекторите след началото на

...
Бианка Ченсори влезе в светлината на прожекторите след началото на
Коментари Харесай

Бианка Ченсори преди славата с Кание Уест - какво сподели бившият ѝ приятел

Бианка Ченсори влезе в светлината на прожекторите след началото на сантименталната си връзка с Кание Уест, само че като се изключи че е известна като началник на архитектурния дизайн в Yeezy и прави заглавия с провокативните си фешън изяви, Бианка наподобява към момента намира " поддръжка " в бившето си гадже Ник Форджиан.
 Бианка Ченсори още веднъж в центъра на вниманието
Защо всички още веднъж приказват за Бианка Ченсори

С какво отново предизвика интерес брачната половинка на Кание Уест

Австралийският предприемач приказва за предходната им връзка. След първата им среща, когато са единствено на 14 години през 2007 година, те в последна сметка стават другари. Започват да се срещат през 2014 година, когато и двамата са на 21. Пътуват до Ню Йорк през 2015 година където Бианка споделя фантазиите си, че в последна сметка желае един ден да живее там, написа Hola.

Бившата двойка е дружно шест години, преди да се разделят. Двамата документират някои занимателни моменти в обществените мрежи, когато пътуват до Съединените щати, като по това време Бианка има дълга кестенява коса. Разделят при започване на 2020 година, само че Ник споделя, че таят единствено положителни усеща един към различен и че към момента се поддържат.

Bianca Censori 'looked free' with ex but 'has suppressed true self for Kanye'
— Judi James (@thejudijames)
В изявление за Fitzy & Wippa на Nova FM Ник разкрива, че Бианка не е била необикновен почитател на Кание Уест, само че въпреки всичко ѝ е допадала музиката му. " Мелбърн постоянно е бил стеснен за Бианка и двамата знаехме това. Веднъж пътувахме до Америка и тя ми сподели, че ще живее там един ден ", споделя някогашният ѝ по време на изявлението.
 Бианка Ченсори знае по какъв начин да бъде модел за провокации
Прозрачна рокля и без долни дрехи - брачната половинка на Кание Уест продължава с провокациите

Снимани от папараци дружно с Кание Уест

" Момичето е извънредно надарено и предприе значима стъпка да преследва фантазията си да бъде прочут проектант, което в последна сметка реализира. Разбира се, че ги поддържам. Ако Бианка е щастлива с Кание, аз се веселя за нея ", споделя той, пожелавайки й най-хубавото. " Тя постоянно е подкрепяла моите връзки. Пожелавам им всичко най-хубаво и се надявам това да е модерна любовна история с благополучен край. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР