БЕЗСРАМИЕ БЕЗ ПРЕДЕЛСъмнителната и доста често направо срамна деятелност, която

...
БЕЗСРАМИЕ БЕЗ ПРЕДЕЛСъмнителната и доста често направо срамна деятелност, която
Коментари Харесай

Легендарен Кеворкян попиля партиите: Не чакайте нищо добро от Народа, докато се лигавите с Кирчо

БЕЗСРАМИЕ БЕЗ ПРЕДЕЛ

Съмнителната и много постоянно напряко срамна предприемчивост, която тук минава за „ политика “, претърпя може би най-грозното си поражение с появяването на нетърпимия ПростоКирчо.

Този човек като че ли с всеки собствен мирис създава нещо грозно и от ден на ден и повече завлича в мерзкото цялата политическа класа.

Той е лъжец, опозорил самата Конституция – само че това въобще не попречи на съсловието да го одобри като собствен, покорно и с тарикатско намигане – и без да си дава сметка, че по този начин опозорява и себе си.

Последното издънване на Измамника към този момент в действителност е чудовищно.

Цялата парламентарна група на социалистите свидетелства, че е предложил да им подмятна „ кодовете “ за изборните машини, в случай че отдръпват поправките си в Изборния закон.

Направил го е, това е несъмнено и не е нужно депутатите на Българска социалистическа партия да се кълнат на връх Бузлуджа.

Такава е настройката му – той може да направи всичко, тъй като се счита за недостижим – щом наплю даже и Конституцията и нищо не последва от това.

Колкото повече го търпят в политическото съсловие, толкоз повече замязват на него.

А Радев съветваше политиците да не губят време с изборния закон.

Нека да му кажем напряко: по този начин ги предизвиква да одобряват като нещо обикновено най-предизвикателната корупционна договорка, въпреки и неосъществена до дъно, в годините на Прехода.

Дава ли си сметка президентът, какво прави в действителност?

Подпечатва правото на политиците да издевателстват до насита, до момента в който заличат и последните признаци на възпитание в политиката, поучава ги да мълчат – и на практика да се мафиотизират.

През 80-те години осъдиха на седем години затвор военачалник Пенчев – всесилният заместник-началник на УБО/преторианската армия на режима, от горната страна на всичко и партизанин от бригада „ Чавдар “, витрината на Съпротивата.

Пратиха го в пандиза поради една готварска печка, подарена му, тъй като оказал помощ при уреждането на някакъв квартирен проблем.

Системата на соца беше непродуктивна/негодна в много връзки – и прикриването на тази генерална уязвимост може да се одобри и за форма на гигантска корупция.

Но обособеният човек, даже да е един от избранниците/носителите на Властта, безжалостно бе принуждаван да съблюдава законите.

Репресията над него трябваше да оправдае и самата система, да я белоса.

А в този момент – би трябвало ли да приемем, че „ новата “ система е толкоз безупречна, та изначално би трябвало да бъдат амнистирани греховете на днешните първенци?

Не чакайте нищо положително от Народа, до момента в който се лигавите с ПростоКирчо. Отношението към него – преливащо от примирие и даже от прикрит екстаз – е най-ефикасното средство за покваряване на елементарните хора.

Създавате нови лагери/гета на неосведомени младежи, разпечатани по облика на Баш Корупционера.

Те ще гласоподават за такива като него – до момента в който някой не ги убеди, че не това е свободата.*

Дотогава те ще се вършат, че са свободни и нови – напълно нови – макар, че ще маршируват в сгода на безспорни кретени.

След престъпната оферта на Измамника никой повече няма да има вяра в изборните резултати – и с съображение.

А една правозащитничка оправда Кирчо Корупцията: той не знаел да борави с кодовете за изборните машини, така че не би могъл да предложи да ги даде.

Ей, моме, той заложи – без даже да примигне – достойнството на президента, който го стартира, както и достойнството на кабинета, който оглавяваше – направи го с дивата машинация с двойното си поданство – та няма да се търгува с някакви кодове.

Ако го оставят, и страната ще заложи, в случай че към този момент скрито не го е направил.

Питайте македонците и Макрон.

*Според скорошно Национално представително проучване на Института по философия и социология при Българска академия на науките, едвам 20 % от младите българи са срещу да се забогатява с шикалкавене.

От Facebook профила на Кеворк Кеворкян
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР