Безспорно киселото зеле се счита за една от най-харесваните храни.

...
Безспорно киселото зеле се счита за една от най-харесваните храни.
Коментари Харесай

Защо всички започнаха да слагат кочан царевица към бидона с киселото зеле

Безспорно киселото зеле се смята за една от най-харесваните храни. Тази зимнина е наложителна за всяко домакинство. Благодарение на ферментиралия зарзават в бидона можем да похапваме цяла зима вкусни сърмички, апетитни ястия и обичаната ни салатка, подправена с червен пипер и олио.

Дали обаче сте наясно с всички тези тънкости, свързани с приготвянето на най-вкусното зеле в бидон? Опитна стопанка показа с нас тайната за бързата ферментация и приемане на стремежи усет.

 Научете по кое време би трябвало да пресечете киселото зеле, в случай че желаете да се получи ПЕРФЕКТНО Научете по кое време би трябвало да пресечете киселото зеле, в случай че желаете да се получи ПЕРФЕКТНО
Най-вероятно множеството домакини към този момент стартират да се замислят за подготовката на киселото зеле за зимата. Това е традиция у нас. Дори не...

Тя сподели, че поставя кочан царевица към бидона със зелето. Защо обаче го прави, следва да разберете.
Защо се поставя кочан царевица към бидона със зелето?
Този трик е прилаган от епохи, само че малко на брой знаят за него. Ако желаете процесът по ферментиране на зелето да започва по-бързо, прибавете кочан царевица към него.

Има и доста други тънкости, свързани с приготвянето на тази вкусотия. Желаният цвят да вземем за пример може да се получи, в случай че добавите една глава алено цвекло към бидона. Тогава зелките и зелевият сок ще са с прелестен розовикав цвят и ястията ще наподобяват много по-екзотично, в сравнение с сме привикнали да ги виждаме, поднесени на трапезата.

Поставете кочан царевица към зелето и се радвайте на потребната и вкусна храна скоро, откакто сте я приготвили!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР