Безплатна детска градина за всяко дете в България. Това ще

...
Безплатна детска градина за всяко дете в България. Това ще
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Бяла Слатина: Безплатна детска градина за всяко дете в България

Безплатна детска градина за всяко дете в България. Това ще е огромната ни цел с госпожа Искра Михайлова, когато ни изберете за президент и вицепрезидент на България. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, претендент на Движението за президент на България, на спонтанна предизборна среща на бензиностанция в Бяла Слатина, област Враца.

Екипът на Централния избирателен лъч на Движение за права и свободи спря за кафе по пътя си към област Плевен, само че въпросите на жителите бяха многочислени.

Безплатната детска градина ще е идеята на вицепрезидента Михайлова, акцентира Карадайъ. И сподели: „ За да може да имаме добити привички още в детската града, да има дисциплинираност, с цел да не отпадаме от учебното заведение и да се образоваме от най-ранна възраст. Нашите деца би трябвало да са образовани и учени!”.

Има потребност от нов стадий на демокрацията в България, безапелационен бе Карадайъ. Това разделяне у нас, не съществува на никое място другаде в Европа, по тази причина би трябвало да сложим демокрацията на нов стадий, разгласи претендентът за президент на Движение за права и свободи.



Защо ще спечелим изборите? - попита той хората. И изясни: „ Всички вършат разделяне и разделяне, а в конституцията написа, че президентът би трябвало да бъде обединител на нацията, на всички съставни елементи – и етнически, и стопански, и политически. Президентът като институция е полето, където даже тези, които не се харесват, би трябвало да могат да си приказват и да се схващат, а не да се опълчват: президентът да влезе в политически окоп и да се стреля, нагледно казано, с премиера или с другите институции в страната. Това не е президент. А ние с госпожа Михайлова сме въплъщение на националното ни обединяване, на единството на нацията. Затова тези, които имат уши да чуват и разсъдък да мислят, ще гласоподават за нас”.

Президентът и вицепрезидентът би трябвало да слагат сплотяващи национални дела. И аз ви предлагам такава – да достигнем междинните европейски стандарти на живот и то в най-скоро време, обърна се към хората Мустафа Карадайъ и получи бурните им аплодисменти. Не е доста мъчно, нали, само че желае доста работа и доста познание. Ние имаме и знанията, можем доста да работим, сподели Карадайъ. И напомни, че огромните национални цели на България НАТО и Европейски Съюз бяха дефинирани от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и осъществени по времето, когато Движение за права и свободи бе в ръководството през 2004 и 2007 година Карадайъ напомни, че доктор Доган има златен орден от Конгреса на Съединени американски щати за приноса му за участието на България в НАТО и за мирния преход в България. Ние можем да слагаме национални цели на България и да ги реализираме, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Живеем в 21 век, хората не желаят помощи, желаят да работят, да получават положителни заплати за знанията и уменията си, да живеят добре в тук, в Родината си, съобщи Искра Михайлова, претендент на Движение за права и свободи за вицепрезидент на България.



„ Докарахме го до такава степен, че в продължение на 12 години ГЕРБ да бъдат единствените, които разпределят работата. Те сътвориха паяжина в цялата страна, която е безусловно обвързвана с публичните поръчки, които се финансират от Европа и от националния бюджет. Частните вложители изчезнаха. Оказва се, че нашите родственици и другари, които живеят отвън България са по-голям вложител, от непознатите фирмите. Българите зад граница са най-големият вложител у нас. Това не е икономика”, безапелационна бе Михайлова.

Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не, това е знак – дотук беше, съобщи Искра Михайлова. И отсече: „ Бойко Борисов да се кандидатира за президент инцидентно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой различен от партиите да изправи водача си на изборите за президент, няма такова нещо. Единствен Мустафа Карадайъ, само Движение за права и свободи.”.

„ Бойко, твоята паяжина стартира да се раздира вече”, съобщи още Михайлова.

„ Няма по какъв начин да оплетат отначало нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече министър председател, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа? Потупване по рамото и „ Браво, Бойко”. Ама защо „ Браво” никой не зае. Затова даваме знак - стига, баста, край, точка.”, разгласи претендентът на Движение за права и свободи за вицепрезидент. И съобщи: „ България би трябвало да бъде подредена още веднъж – от най-високото място до община Бяла Слатина.”.

Спряхме белия рейс пред общината – не инцидентно, тъй като си я желаеме. Това е знак, нищо инцидентно няма. А си я желаеме, тъй като 80 от публичните поръчки минават пред кмета, а той също е в оная паяжина, сподели Михайлова.

С директното си присъединяване във властта Движение за права и свободи сподели, че България може да бъде богата страна, от която хората не си отиват, а в която се връщат, в която вложенията бяха милиарди евро годишно, сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев. И добави: „ Това уплаши избрани хора в България – един олигархичен кръг „ Капипал””.

Този кръг сътвори медийно Борисов, по този начин както в този момент си хванаха Кирил Петков и Асен Василев и всеки ден ни ги натрапват от тв приемника, добави той.

Ние се озовахме против една масирана агитация против Движение за права и свободи, която имаше за цел на изолира Движение за права и свободи. Но ролята на Движение за права и свободи не може да бъде заличена, смисъла на Движение за права и свободи не може да бъде заличено, сподели Цонев.

„ Ние сме първата партия, която се бори против това намерено. Движение за права и свободи в никакъв случай не е разрешавало решенията да се вземат някъде, отвън институциите на България. Като партия Движение за права и свободи в никакъв случай не е разрешавало решенията й да се вземат някъде другаде отвън централата на „ Стамболийски” 45 от груповите й органите. От другата страна не е по този начин, решенията вземат двама трима души в задкулисието - привикват политици и споделят: ти това, ти онова”, съобщи още зам.-председателят на Движение за права и свободи.

И изрично съобщи: „ Защо, когато в 45-ото Народно събрание Движение за права и свободи сподели, че поддържа държавно управление безусловно, не го сформираха? Защото знаят, че когато Движение за права и свободи поддържа държавно управление, не могат да си разиграват коня. А ще би трябвало да водят открита, обществена и почтена политика за ползите на страната и хората.”.

Изпратихме писмо до всички еврокомисари за безобразията по изборите в България, маскирани под фразата „ тъй като имало съмнения”, заяви президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Ние поканихме евронаблюдатели, които ще наблюдават какво става по изборите. Европа е обезпокоена за положението на българската народна власт, акцентира Кючюк.
Следващите срещи на Централния избирателен лъч на Движение за права и свободи са в Кнежа и с. Буковлък, Плевенско.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР