Безпилотни летателни апарати ще заснемат ситуацията в Запорожката атомна електроцентрала

...
Безпилотни летателни апарати ще заснемат ситуацията в Запорожката атомна електроцентрала
Коментари Харесай

Дронове ще излъчват онлайн ситуацията в Запорожката АЕЦ

Безпилотни летателни апарати ще снимат обстановката в Запорожката атомна електроцентрала в петък, където съгласно съветското министерство на защитата украинските войски приготвят провокация, сподели Владимир Рогов, член на основния съвет на регионалната администрация.

„ Вероятността на следващия ден да има провокация против атомната централа е не просто доста по-висока от междинната, само че е покрай съвсем 100 %. Точно през вчерашния ден особено предадох дроновете на нашите момчета в атомната централа тъй че по периметъра се извършваше непрекъсната пукотевица за Националната армия и нашите сили за сигурност, тъй че по-късно всяко прехвръкване, както и точният миг да могат да бъдат записани онлайн “, сподели той в ефира на Soloviev Live.

По-рано формалният представител на Министерството на защитата Игор Конашенков съобщи, че Киев готви провокация в АЕЦ " Запорожие " по време на визитата в Украйна на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш. Очаква се на следващия ден той да посети Одеса, а през днешния ден е планувана среща с президентите на Турция и Украйна.

През последните седмици въоръжените сили на Украйна постоянно нападат АЕЦ, което заплашва с огромна нуклеарна злополука. Според Владимир Рогов, член на основния съвет на администрацията на Запорожка област, военнослужещите от 44-та артилерийска бригада на въоръжените сили на Украйна употребяват управляеми ракети и снаряди западно произвеждане. Обстрелът към този момент повреди високоволтовата линия на подстанция Каховская, личният състав трябваше да понижи мощността на два енергоблока.

По време на специфичната интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна съветските военни превзеха Херсонска област и азовската част на Запорожие. Там работят военно-цивилни администрации, стартира лъчение на съветски телевизионни канали и радиостанции, пусната е в обращение рублата, възвръщат се комерсиалните връзки с Крим. Освободените райони оповестиха проекти да станат част от Руската федерация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР