Безкрайни спорове, безкрайни препирни. Виждате, че самите партии мълчат в

...
Безкрайни спорове, безкрайни препирни. Виждате, че самите партии мълчат в
Коментари Харесай

Президентът за преговорите: Внезапни изблици на опозиционност не се посрещат с одобрение от хората

Безкрайни разногласия, безкрайни препирни. Виждате, че самите партии мълчат сега за договарянията и мисля, че по този начин е редно. Надявам се с консултациите от понеделник да имаме повече изясненост. Това сподели президентът Румен Радев, който е на посещаване в село Горско Сливово, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Но въпреки всичко да не забравяме - те имаха 9 месеца, в които беше ясно по кое време ще бъде датата, на която ще се подаде оставката. 9 месеца, в които разпределяха и власт, и запаси, и спояваха вътре сглобката. Така че всевъзможни прояви на проява на мускули и неочаквани прояви на опозиционност не се посрещат с утвърждение от хората ", безапелационен е президентът.

Попитан по кое време ще връчи първият мандат, Радев отговори по този начин: " Правя консултациите и по този значим въпрос по кое време да бъде връчен първият мандат. Но дано да приказвам първо с партиите ".

Президентът взе участие в гала по наименуването на улица на името на професор Михаел Бар-Зоар - знаменит израелски публицист, историк и държавник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР