Без значение срещу кого играе, Славия трябва да излиза сериозно

...
Без значение срещу кого играе, Славия трябва да излиза сериозно
Коментари Харесай

Новият треньор на Славия изтъкна проблемите на отбора

" Без значение против кого играе, " Славия " би трябвало да излиза съществено на терена, било то против " Реал " (Мадрид), " Барселона ", " Левски " или детска градина ".

Това сподели при представянето си новият треньор на " Славия " Иван Колев. Родният експерт размени на поста легендата на " Барселона " Хосе Мария Бакеро. Колев ще дебютира наново отпред на " белите " против водача в Първа лига " Локо " (Пд) в събота.
-->
" Няколко неща би трябвало да променим, не е нужно в този момент да ги изреждам. Кондицията може да бъде малко усъвършенствана, дружно с манталитетът на футболистите и с изясняване на ролята на играчите, връщаме тима към остарялата система. Не е правилно да приказваме кой е бил най-големият проблем, щом се стига до треньорска сменя, ясно е каква е историята. Не е един казусът, значимо е по какъв начин ще подходим, с цел да излезе от тази обстановка. Проведох трети ден подготовка, удовлетворен съм от работата на играчите, демонстрираха огромно предпочитание за работа. Това е значима основа.

Настроението в съблекалнята евентуално не е било доста положително. Когато за първи път се срещнах в футболистите, уточнихме, че настроението не печели мачовете, би трябвало да сме съсредоточени напълно върху съответните цели долу на терена. Не мога да преценява тъкмо какво се случва в шампионата - всеки клуб е сложил цели пред треньора и ги преследва. Работата на треньорите е доста тежка, оценката за работата на даден треньор пишат резултатите. Не е неистина, че няма подобаващ миг за започване на работа ", сподели Колев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР