Без участието на Има такъв народ третият мандат няма как

...
Без участието на Има такъв народ третият мандат няма как
Коментари Харесай

Христо Иванов призна кое спасява третия мандат

Без присъединяване на " ИТН " третият мандат няма по какъв начин да бъде осъществен, съобщи Христо Иванов от " Демократична България ". По мотив декларираното по-рано от Тошко Йорданов на консултациите при президента, Иванов сподели:

" Мисля, че е време да престанем с детинщините и сходна лексика и в границите на третия мандат посредством договаряния, посредством едно добре структурирано съглашение, посредством лъчение на хора, които в действителност могат да носят доверие, с ясна стратегия за стеснен период да излъчим ръководство, което да отсрочи парламентарните избори да не се случват в този момент, а през пролетта ".

Арман Бабикян от ИБГНИ ( " Изправи се БГ! Ние идваме! " ) прикани за разговор и незабавна актуализация на бюджета:

" Всичко значимо, което се случва в България, не е обвързвано само с това кой на кого се е нацупил. И по тази причина мисля, че би трябвало да подходим отговорно, още един път приканвам да се върви съществено на диалози, да се спуснат още веднъж мостовете, а не да се тича в противоположна посока.

Този, който неуморно желае да приключва един парламент, с цел да започва идващ за още 10 дни, явно не желае промени ".

От Движение за права и свободи ще решат по-късно през днешния ден дали на следващия ден ще вземат участие в консултациите при президента, съобщи Хамид Хамид:

" Днес имаме съвещание на парламентарната група и Централното оперативно бюро. Ще заседаваме, ще разгледаме поканата на президента и ще вземем нашето решение ".

Консултациите на президента с парламентарните сили не престават на следващия ден с „ Демократична България “, Движение за права и свободи и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР