Без съмнение психоложката Александра Гърдева стана любимка на телевизионните зрители

...
Без съмнение психоложката Александра Гърдева стана любимка на телевизионните зрители
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът имала връзка с аристократ, оставила го заради БГ футболист

Без подозрение психоложката Александра Гърдева стана фаворитка на телевизионните фенове след психическия тормоз и нападки, на които стана жертва по време на фотосите на " Ергенът ". За феновете бързо стана ясно, че дамите, впуснали се в конкуренцията за сърцето на Виктор Стоянов, ще се борят, и то от време на време изцяло безусловно, със зъби и нокти, с цел да се отърват и от най-жестоката си конкуренция.

Алекс бе единствената дама, която по лично предпочитание напусна формата, и то на крачка от заветния край, само че пък с това още повече впечатли почитателите на шоуто, а както се вижда и в наши дни е съумяла да си върне и по този начин стремежи Ерген.

За сметка на това, въпреки да се оказа победителка в предаването лукавата рускиня Виктория Капитонова, по този начин си навлече гнева на феновете, че те секнаха единствените ѝ източници на приходи от кариерата ѝ на инфлуенсър. Стотици недоволни фенове се стекоха към профилите на Капитонова, с цел да го рапортуват за машинация и ненавиждан език, поради което обществената мрежа Инстаграм блокира както главния, по този начин и аварийния ѝ профил, а от там и рекламите, спонсорствата и всичко останало, от което материалното момиче изкарваше пари.

Емоциите към противоречивото риалити обаче, взеха връхната си точка малко след края, когато на празненството за финала на първи сезон Виктор се появи в рискова непосредственост до Алекс Гърдева.

Заговори се, че двамата имат връзка, само че това, което се появи в този момент, като факт, в общественото пространство, сигурно провокира още по-бурни реакции във виртуалното пространство.

Оказа се, че едно от някогашните гаджета на психоложката ѝ е правил доста скъпи дарове. Все едно Виктория нямаше задоволително аргументи да завижда на Гърдева. Алекс имала 7-годишна връзка с мъж на име Фредерик от Швеция. Когато се срещат в Мадрид, брюнетката била по отношение на различен.

" Един ден видях една доста готина кола и желаех да се фотографирам пред нея, само че той ме видя и ме предложения да се фотографирам вътре. Тогава си помислих, че е цялостен ненормалник, доста се тормозих ", споделя Алекс пред Николаос Цитиридис, само че пък нещата посред им прераснали бързо във връзка.

Въпросният мъж подарил Ferrari на Алекс. Той бил от аристократично родословие, а фамилията му одобрили изцяло връзката им. Алекс обаче скъсала с Фредерик, тъй като се влюбила в друго момче.

" Бях млада и доста глупава, и срещнах едно българско спортистче... колата не ми я даде, само че имах два бизнеса от него, които не ги взе ", описа Алекс с лека нотка на носталгия. Шведът през днешния ден е щастливо женен, а Алекс се познава с жена му и даже поддържат другарски връзки.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР