Без да са свършили нищо от своя страна, северномакедонците смятат,

...
Без да са свършили нищо от своя страна, северномакедонците смятат,
Коментари Харесай

Борис Ячев: Какво всъщност направихте, скъпи северномакедонски братя?

" Без да са свършили нищо от своя страна, северномакедонците считат, че са изпълнили всичките си задължения с цел да им вдигнем ветото.

Това излиза наяве от думите на външният им министър Буяр Османи през днешния ден /б.р. вчера/: „ Скопие направи всичко, което е могло, даже и това, което не е. Мисля, че е задоволително към този момент. “

Това написа в своя позиция ръководителят на " Силна България " Борис Ячев.

" Какво в действителност направихте, скъпи северномакедонски братя?

Премахнахте ли езика на омразата в учебниците или в медиите ви? Или в общественото говорене на формалните ви лица пред обществото?

Дадохте ли повече права на българите в С Македония, чийто брой със статистически „ фокуси “ свихте до 3 500 индивида? Колкото се оказва, че са и египтяните в С Македония.

За промени в Конституцията ви даже и не запитвам!

„ Нямало парламентарно болшинство, а към този момент и липсвала социална сила това да се случи... Не можем повече да тормозим жителите си и да ги излагаме на подобен развой от цикличност – на очакване и отчаяние “, жалва се още Османи.

И ние не можем да тормозим повече българите нито в България, нито в С Македония – с това, че ни лъжите, оплювате ни, крадете историята ни, вместо да си изпълнявате уговорките по Договора за добросъседството.

Единственото, което вършиме е да хабите време и сила да молите Европейски Съюз и Съединени американски щати да притиска България.

И в случай че вашето самообладание било на изчерване, то нашето е дефинитивно се изчерпало!

И народът чака някои от ръководещите единствено да посегнат на българският народен интерес - ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ НА МИНУТАТА! ", добавя Ячев

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР