Беше кошмарно изказването на Бойко Борисов през уикенда. Той говори

...
Беше кошмарно изказването на Бойко Борисов през уикенда. Той говори
Коментари Харесай

Бойко Борисов е изнервен и паникьосан

" Беше кошмарно изявлението на Бойко Борисов през уикенда. Той приказва с звук, който е по-подходящ за някаква градска тоалетна, в сравнение с... Аз пък виждам в тирадата му нещо положително - той е раздразнителен, той е паникьосан, единствено един паникьосан човек може да си разреши да хвърля такива думи като ”пияница”, да разказва елементи от анатомията си и сядането върху бодливи предмети. Това съобщи в ефира на 7/8 TV депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

" Той, виждам, че е закрепен върху тази част от анатомията си. Навремето беше споделил нещо сходно за Цветан Цветанов. Така че тематиката за тази част от тялото му непрекъснато се появява, закрепен е върху това ", съобщи още Симов.

За мен това е паникьосан човек и е вярно да се усеща по този начин, тъй като, в случай че България се развива добре, в случай че реализираме някакво единодушие, той ще дава отговор за всичко, което е направил. Той би трябвало да дава отговор за дейностите си през последните 12 години. ", добави социалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР