Берое пусна официална позиция, в която изрази възмущението си от

...
Берое пусна официална позиция, в която изрази възмущението си от
Коментари Харесай

Берое се оплака от Кабаков, той получи Лудогорец – ЦСКА-София

Берое пусна публична позиция, в която изрази възмущението си от Георги Кабаков. Повод са подозренията за игра с ръка на Илиян Стефанов при гола на Ивелин Попов през вчерашния ден. Благодарение на него.

„ Ръководството на ПФК „ Берое “ показва своето отвращение от следващите съдийски отсъждания на Георги Кабаков против нашия клуб. Не бихме желали да се оправдаваме с рефера и си даваме ясна оценка за показаното на терена, само че още веднъж крайният резултат в наш дуел несъмнено бе повлиян от субективни фактори.

Главни настоящи лица бяха основният арбитър на дуела с „ Левски “, както и отговорникът за ВАР Владимир Вълков. За да не звучим голословно, припомняме предходни отсъждания на господин Кабаков против „ Берое “.

Същият арбитър изгони Пламен Крумов за вдишване на топката с гърди в един дуел на ст. „ Георги Аспарухов “. Също той беше на път да отнеме сребърните медали на „ Берое “ след една скандална дузпа в Разград. Същият този арбитър отсъди дузпа в интерес на „ Славия “ за неволна игра с ръка на наш футболист, който даже бе с тил към топката. Това са единствено част от фрапиращите му отсъждания в ръководените от него мачове на „ Берое “, за което и прикачваме видео. Няма да подсещаме за всички обстановки, само че ги помним.

Ако би трябвало да приказваме за сегашното, бихме желали да попитаме за какво асистенцията след явна игра с ръка и хандбален способ бе подмината от реферите и попадението бе зачетено?

В умозаключение, питаме дали господин Виктор Кашай и господин Георги Ринг в миналото ще вземат отношение към протичащото се по терените в България? Дали наблюдават оценките, които са поставяни от съдийските наблюдаващи или и за тях са скрити?

Както ПФК „ Берое “ гледа своите проблеми и с много труд, за сметка на средствата ги взема решение, време е и Семеен кодекс във футбола ни да види, че има проблеми и с твърда и безкомпромисна ръка да ги реши. Не споделяме, че във вчерашния мач единствено ние сме ощетени, тъй като искания могат да имат и гостите. Точно по тази причина, молим индустриалният брак в съдийската работа да се сведе до най-малко.

Добре е, когато в един мач ВАР не се постанова да се намесва. Не е добре обаче, във „ фургона “ да не се наблюдават мониторите – това е работата на ВАР-арбитрите, за което им се заплаща, както и за цялата система. Да напомним, от това състезание единствено, след какво нарушаване в нахлуване пристигна изравнителното попадение на „ Локомотив “ (София) против „ Берое “…. а можем да припомняме и още куп грешки… “, написаха от Стара Загора.

Часове по-късно съдийската комисия към БФС даде Лудогорец – ЦСКА-София точно на Кабаков. Левски – Ботев Пловдив ще бъде воден от Станимир Тренчев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР