Bentley Bentayga е голямото откритие на автоизложението във Франфуркт тази

...
Bentley Bentayga е голямото откритие на автоизложението във Франфуркт тази
Коментари Харесай

Най-луксозният джип в света ~ Bentley Bentayga

 Bentley Bentayga 1

Bentley Bentayga е огромното изобретение на автоизложението във Франфуркт тази година. Представен от скандално известния в последно време Wolkswagen Group като най-скъпия и първокласен SUV (sport utility vehicle) в света, този джип има задоволително английски аристократизъм да оправдае това изказване.

 Bentley Bentayga 2  Bentley Bentayga 3  Bentley Bentayga 4

Изискан Лукс
Bentley Bentayga опровергава всички предразсъдъци за джиповете считани до неотдавна за грубовати и предопределени най-вече за off-road шофиране коли. Всъщност колата демонстрира изтънчен външен тип и непостижим комфорт, оставайки правилен на присъщите за марката черти, а точно предпазлив и разкош от най-високо равнище.
В реалност, Bentley Bentayga е оборудван с 6.1 W12 битурбо мотор с 608 и рН, които му разрешават ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 4.1 секунди и постигане на изключителната оптималната скорост от 300 км/ч. Снабден със 7-степенна автоматизирана скоростна кутия и технология инфотейнмънт, която свързва пасажерите и подсигурява сигурността на лидера, този SUV наподобява и на една изключителна спортна кола.
Bentayga е 5141 милиметра дълга, 1742 висока и 2223 широка; по-голяма е доста от Q7 или Cayenne, само че е по-къса и по-ниска от дългата база на Range Rover, считан досега за аршин за първокласен джип, нещо което Bentayga ще се опита да промени.

 Bentley Bentayga 5  Bentley Bentayga 6  Bentley Bentayga 8  Bentley Bentayga 9  Bentley Bentayga 10  Bentley Bentayga 11  Bentley Bentayga 12  Bentley Bentayga 13  Bentley Bentayga 14

Посланик на качеството измежду влиятелните коли
Кой може най-добре да приказва за Bentley, в случай че не един от най-известните френски артисти в света, самият той собственик на 5 автомобила от марката. Става въпрос за Жан Рено, който в рекламния клип показва изключителния SUV и демонстрира неговите качества през призмата на притежател и познавач.
И не на последно място, приличайки малко като спомагателна реклама, само че неоспорим факт е, че един от първите поръчани коли е на Нейно Величество кралица Елизабет II!

Базовата цена, на която ще се продава Bentley Bentayga стартира от 210 000 EUR.

Снимки ~ www.slashgear.com 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР