Белодробна емболия е най-вероятната причина за смъртта на Стоян Ненчев,

...
Белодробна емболия е най-вероятната причина за смъртта на Стоян Ненчев,
Коментари Харесай

Босът на Седмиците издъхнал не от К-19, а от емболия

Белодробна емболия е най-вероятната причина за гибелта на Стоян Ненчев, последният главатар на тогавашната силовата формация „ Клуб 777 “.

 Бившият първенец по битка си отиде предходната нощ, ненавършил 55 години, написа " Марица ". 

Ненчев е постъпил в Спешното поделение на УМБАЛ " Св. Георги " късно вечерта в сряда с висока температура. Дишал мъчно и бил доста изнемощял. Симптомите наподобявали тези на инфектираните с ковид. За да не бъдат подлагани на риск екипите и пациентите на другите клиники, Ненчев е откаран в интензивното поделение на Инфекциозна. През нощта положението му се влошило и макар напъните на лекарите, някогашният герой умрял.   

Животът на Ненчев е трагично въплъщение на прехода. Напуска тепиха в разгара на сполучливата си кариера с настъпването на демокрацията, когато здравите момчета от залите и стадионите схващат, че спортът не може да ги храни. Няма различен поминък и потегля по рисковия път на ъндърграунда. 

За Цеко споделяха, че е като котките - има няколко живота. Преживя два бомбени атентата и престрелка, в която отнесе няколко патрона от упор.

През последните години Стоян Ненчев се върна към огромната си обич и стана треньор по битка. Често посещаваше домашен мачове на Ботев и шампионати с ММА боеве. 

Изглеждаше добросърдечен, като всеки огромен човек. А в последно време - и преклонен. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР