Белият лотос се оказа не само супер успешна продукция на

...
Белият лотос се оказа не само супер успешна продукция на
Коментари Харесай

Кой се завръща в трети сезон на Белият лотос

" Белият лотос " се оказа освен супер сполучлива продукция на НВО с десетки номинации на награди Еми и милиони почитатели. Създаденият от Майк Уайт сериал подхожда към историята и връзката сред обособените си сезони по доста автентичен метод.

Накъде ще ни води трети сезон на " Белият лотос "

Втори приключи с рекордна гледаемост

Заглавието е името на верига първокласни хотели на разнообразни места по света, а от излезлите досега два сезона виждаме, че действието във всеки от тях се развива в друг хотел от веригата. Има и второ свързващо звено - един от героите от първи сезон се завърна и във втори.

Вече ни е ясно, че Таня (Дженифър Кулидж) няма по какъв начин да се появи в доказания трети сезон на " Белият лотос " - няма да издаваме за какво за негледалите още втори сезон. За сметка на това май беше доказано кой от видените лица в предните сезони ще се появи в идния.

" Майк Уайт искаше да бъда и във втори сезон, имаше концепция за героинята ми, която доста ми хареса. Това обаче ще се случи в трети сезон - имаше проблем с ангажирането на избран артист за втори сезон и се надявам, че той ще може да се включи в трети. "

Това са думите на Кони Бритън, която изпълняваше ролята на заможната Никол Мосбахер в първи сезон, чието деяние се развиваше в Хавай. Очевидно ще забележим героинята й да се завръща в трети сезон, който пък ще ни придвижи някъде в Азия, напомнят ни Deadline.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР