Белгийският вратар на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа беше много критичен

...
Белгийският вратар на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа беше много критичен
Коментари Харесай

Куртоа с тежки критики към всички в Реал

Белгийският вратар на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа беше доста сериозен към представянето на " белите " при загубата им с 0:4 от Барселона в испанската столица в неделя вечерта.

" Днес (вчера - б.р.), направихме неприемлив имидж за този клуб. Имаше отсъстващи играчи, само че никой не видя, че не ние, а противникът ни имаше мач в четвъртък (в Лига Европа). Оставяхме им доста свободни пространства. Не бяхме компактни и не успяхме да се опазим от голове... След почивката сякаш се опитваме да се върнем в мача, а след 10 секунди Феран Торес излиза самичък против мен...

Трябва да дискутираме тактиката вътрешно. Нещата не вървяха при започване на мача, както и през второто полувреме. Трябва да го обсъдим в съблекалнята, не тук. Играхме с " подправена деветка " и за Купата, като едвам имахме удар към вратата, а през днешния ден беше същото.

Започнахме ОК, имахме голов късмет с Феде Валверде, който Марк-Андре тер Стеген избави добре, само че по-късно нещата се объркаха. Не можем да започваме по този начин второто полувреме. Тази емблема повелява да се бориш, а ние не го направихме през второто полувреме. Можеше да загубим и с по-голяма разлика ", съобщи Куртоа.
 Барселона победи Реал (Мадрид) с 4:0 в Ел Класико
Барса п0:4ерни " белия балет " - каталунците разрушиха Реал посред Мадрид в Ел Класико

Каталунците с първи триумф над мадридчани от 5 мача насам
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР