Белгийският национален отбор пренаписа футболната си история в един от

...
Белгийският национален отбор пренаписа футболната си история в един от
Коментари Харесай

Белгия записа горчив успех на Мондиала, тръгва си с бронз

Белгийският народен тим пренаписа футболната си история в един от най-тъжните си мачове. " Червените дяволи " завоюваха борбата за третото място на Световното състезание против Англия и записаха най-високото си достижение на най-престижния футболен конгрес, оповестява спортния уебсайт Гонг, бг.

Но триумфът с 2:0 сигурно леко горчи на момчетата на Роберто Мартинес. Причината е, че те бяха скритият любимец за международната титлазаради страхотното си показване на шампионата, само че след загубата от Франция трябваше да се утешат единствено с бронза.

Колкото до англичаните, те изравниха второто си най-хубаво достижение на международен шампионат. Те отново останаха четвърти, както и на Мондиал 1990 в Италия, а изкачването на международния връх от 1966 г от тяхна страна продължава да е неосъществим за " трите лъва ".

Головете за спечелилите в този мач осъществиха Тома Мюние в самото начало и Еден Азар в самия край. Тази развръзка донесе благополучие за Хари Кейн, който съвсем 100% е сигурен, че ще приключи като голмайстор на Световното. Най-близо до него беше Ромелу Лукаку, само че белгиецът не се разписа в този мач, макар че имаше възможностите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР