Белгийката Диан Делава със своя проект StepUP, който предлага персонализиране

...
Белгийката Диан Делава със своя проект StepUP, който предлага персонализиране
Коментари Харесай

Диан Делава от Белгия спечели тазгодишното издание на EntrepreGirl

Белгийката Диан Делава със своя план StepUP, който предлага персонализиране на тактиките за дребни и междинни предприятия, е победител в тазгодишното издание на състезанието EntrepreGirl, който по традиция търси и награждава дами с високи достижения в бизнеса. Фокусът на надпреварата и тази година беше върху отличаването на най-хубавите планове и практики, давайки опция за изява на младите бизнесмени както в България, по този начин и в целия свят.



Последният стадий от състезанието EntrepreGirl за млади дами бизнесмени се организира пред интернационално жури, в състава на който влиза и Катерина Атанасополу, Маркетинг шеф на Dell за Централна и Източна Европа. Конкурсът се провежда от Българския център на дамите в технологиите (BCWT) и има за цел да развие предприемачески умения измежду младите дами, предизвиквайки ги да споделят своите свежи хрумвания със света.

Само 10 състезатели доближиха финалната фаза на онлайн представянето, в която всеки има единствено 7 минути, с цел да презентира плана си по най-впечатляващия метод. Виртуалната сесия онлайн се организира пред седемчленно интернационално жури, състоящо се от дами, представители на разнообразни браншове.

" В Dell виждаме равните благоприятни условия и разнообразието като мощ, която подтиква нововъведенията в бизнеса и играе основна роля за триумфа на компанията. Ще продължим да поддържаме планове, които предизвикват младите мозъци и равните благоприятни условия през цялото време на развиването им “, разяснява Катерина Атанасополу.

През последните четири години EnterpreGirl предизвиква повече от 200 български девойки и млади дами да споделят концепциите си. Петото издание към този момент е отворено за нови претенденти, като в състезанието могат да се включат дами от целия свят на възраст от 16 до 25 години.

Повече информация за състезанието можете да намерите на www.entrepregirlbg.com

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР