Белгия води непрозрачна политика в Сирия, която се изчерпва с

...
Белгия води непрозрачна политика в Сирия, която се изчерпва с
Коментари Харесай

НПО: Белгия води непрозрачна политика в Сирия

Белгия води непрозрачна политика в Сирия, която се изчерпва с мятане на бомби и доставки на филантропична помощ. Това се показва в отчет на локална неправителствена организация показан в медиите.

Документът със заглавие "Празнословие " насочва рецензия, че белгийското държавно управление отпред с Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел... към профила не е изпълнило обещанието си за повсеместен метод към сирийския въпрос и в последната година даже е понижило количеството на предоставяната филантропична помощ. В документа е записано, че Белгия не дава никакви данни за провалите от въздушните удари, които е нанесла по сирийски цели и вероятните цивилни жертви.

Белгия не прецизира местата и датите на ударите, нито какви оръжия са били употребявани, за разлика от други участници в интернационалната коалиция против "Ислямска страна " (ИД), отбелязва неправителствената организация. Допълва се, че кабинетът на западноевропейското кралство отхвърля всякакво съдействие с външни специалисти.

В отчета е насочен апел белгийските управляващи да прекратят снабдяването на близкоизточния район с оръжие, да усилят филантропичните доставки и да обезпечат дълготраен банкет за сирийските бежанци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР