Бела Хадид призна, че е решила да спре да алкохола,

...
Бела Хадид призна, че е решила да спре да алкохола,
Коментари Харесай

Бела Хадид призна за проблеми с алкохола: Нямах контрол

Бела Хадид призна, че е решила да спре да алкохола, защото не можела да се управлява, когато пие.

25-годишната моделка се отхвърли от питиетата преди шест месеца и споделя, че в този момент се усеща по-добре.

Въпреки че е съосновател и сътрудник в производството на безалкохолна напитка, тя имала податливост да залита към чашката. Бела споделя по какъв начин нейните лекари, й посочили какво предизвиква алкохола на мозъка, и това също й повлияло да го откаже.

Пред " InStyle ", Бела споделя:  " Обичах алкохола и стигна до точката, в която даже започнах да анулирам срещи, тъй като усещах, че няма да мога да се управлявам. Не изпитвам потребност към този момент да пия, тъй като знам по какъв начин иска ми се отрази в три сутринта, когато се събудя с извънредно безпокойствие, мислейки за това нещо, което съм споделила преди пет години, когато приключих гимназия, да вземем за пример. "  Красавицата осъзнала, че алкохола не прогонвал действително напрежението, от който тя се опитвала да се откопчи, написа " Дир ".

Нейното самопризнание е след описа й за страданието и непоносима болежка по време на " депресивни епизоди ". Преди два месеца тя показа със своите 48 милиона почитатели, че е претърпяла " сривове и бърнаути ".

В обявата си от ноември Бела Хадид пусна свои селфита в прочувствено положение, в това число и такова, на което се вижда сълзи да се стичат по лицето й.

Моделът призна още, че има положителни дни, в които няма меланхолия и такива, които са цялостна диаметралност. Когато околните й я питали по какъв начин е, тя на говорела, а единствено им пращала свои фотоси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР