Бдение в памет на двете деца, убити в Сандански, беше

...
Бдение в памет на двете деца, убити в Сандански, беше
Коментари Харесай

Бдение в Сандански в памет на убитите деца

Бдение в памет на двете деца, убити в Сандански, беше проведено нощес в центъра на града. Братче и сестриче - на 3 и 5 години, бяха открити убити завчера. Прокуратурата упрекна 32-годишната им майка. Кристина е арестувана за 72 часа, следва обвиняването да внесе искане за непрекъснатото ѝ задържане. От мястото на престъплението бяха конфискувани 2 ножа и сатър, младата жена направи признания.

Две изцяло противоположни версии за аргументите, довели до жестокото ликвидиране изложиха околните на Кристина и мъжа и Георги, която работи като горски. " Тежка шизофреничка, което е майка й и татко й са криели. Само шизофреник може да го направи това. Аз упреквам най-вече майка й и татко й, тъй като те са я крили. Тя беше затворена, не говореше, празен взор, само че майка и татко й в никакъв случай не са предизвестили ", изясни пред Нова телевизия лелята на Георги - Васка Въсевска.

Според другата версия Кристина е била жертва на редовно домашно принуждение. Тя е водила дело против брачна половинка си Георги Трайков. " Жената няколко пъти се е разделяла с мъжа, по-късно са правили опити за събиране. Последният опит за събиране бил преди няколко дни, явно в четвъртък, в късния следобяд е станал следващия фамилен скандал и това евентуално е отключило някакви тежки душевен и обществени проблеми ", изясни Атанас Стоянов, кмет на Сандански.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР