Базирайки се на няколко общи външни характеристики, експерти са определили

...
Базирайки се на няколко общи външни характеристики, експерти са определили
Коментари Харесай

Коя женска фигура е мокрият блян за мъжете

Базирайки се на няколко общи външни характерности, специалисти са определили главно пет типа при дамите, които природата е заложила във формата на женското тяло: “пясъчен часовник”, “правоъгълник”, “триъгълник”, “обърнат триъгълник” и “ябълка”.

Група европейски и северноамерикански учени се заеха със задачата да открият коя от петте вида е най-привлекателна за мъжете. Ето и техните систематизирани резултати:
свързани новини32813на 08.03.2019
Оказва се, че господата изпитват най-голяма благосклонност към класическата дамска фигура с формата на песъчлив часовник, известна като най-женствената и неслучайно сексапилна форма при дамите. Тя се характеризира с почти идентична широчина на раменете и ханша, както и с към една трета по-тънката от ханша талия.

Според изследването всяка дама с тази фигура, без значение от цвят на косата или жанр на облеклото, е задоволително секси и магнетична. Господата даже се оказали подготвени да простят всевъзможни недостатъци по тялото на дамите, стига те да са носителки точно на тази форма.

Мъжете, взели участие в допитването, били безапелационни още, че женствените извивки им работят толкоз мощно, че те даже били склонни да не виждат никакви дефекти по тялото ако такива има.

С фигура вид " песъчлив часовник " могат да се похвалят едни от най-известните и секссидоли в историята на човечеството като Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, София Лорен, Салма Хайек, Ким Кардашиян, Скарлет Йохансон.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР