Базата данни на Федералния институт за индустриална собственост на Русия

...
Базата данни на Федералния институт за индустриална собственост на Русия
Коментари Харесай

Спортeн режим в новите автомобили Lada!

Базата данни на Федералния институт за индустриална благосъстоятелност на Русия разгласява патентни изображения на бутонен комутатор с надпис Sport. Интересното е, че АвтоВАЗ е посочен като собственик на авторските права. По този метод се чака бъдещите съветски коли Lada да получат въпросния бутон, който задейства спортния режим на шофиране.

В актуалната моделна гама на Lada подобен комутатор не е очакван. Предполага се, че спортният режим може да е наличен за няколко съветски модела. Новото потомство на Lada Vesta няма състезателен режим. Такава алтернатива може да се появи в спортната версия на Vesta, за която се появява от ден на ден информация в мрежата. По предварителни данни наточеният модел може да се споделя Lada Vesta NG Sport. В допълнение, бъдещата Niva може да се оборудва със същия нов състезателен режим.

В същото време обновената Niva, която се възнамерява да бъде издигната на френската платформа CMF-B, също може да получи спортния комутатор. Все още обаче няма детайлности за концепцията Lada Niva 4x4 Vision. В края на август съветски инженери създадоха лекотоварен ван, издигнат въз основата на Lada Niva Legend.Нова трансформация на модела е фокусирана за комерсиална приложимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР