Байдън има катастрофално управление и благодарение на него Америка преживя

...
Байдън има катастрофално управление и благодарение на него Америка преживя
Коментари Харесай

Огнян Дъскарев: Байдън има катастрофално управление

Байдън има пагубно ръководство и с помощта на него Америка претърпя най-голямото се оскърбление след Втората международна война. Говоря за позорното евакуиране на американските войски от Афганистан през август 2021 година. В момента Съединени американски щати имат най-високата инфлация от 40 година насам. Америка влиза в криза. Престъпността е голяма в огромните градове. 6200 мигранти на час влизат в Америка. Това би трябвало да се знае, а в това време републиканска вълна не се състоя. Най-вероятно те ще вземат долната Камара. За Сената ще им е мъчно. Три щата - Невада, Джорджия и Аризона, ще решат нещата за Сената. Имайте поради, че 42 млн. бюлетини са пуснати по пощата преди вота. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ и предаването „ Разговор “ Огнян Дъскарев, публицист и интернационален анализатор.

Попитан дали ще се промени отношението на Съединени американски щати към спора в Украйна, той сподели, че очевидно има предпочитание от страна на държавното управление на Байдън Украйна да стартира да договаря.

„ След изборите в Съединени американски щати не считам, че ще има смяна във външната политика за Украйна. Да, Русия се изтегля от Херсон. Това е доста огромно събитие в международен проект. Но не чакам Съединени американски щати да промени вижданията си към Украйна. Със сигурност обаче ще понижат парите, които дават. Републиканците не желаят да си дават парите, а Съединени американски щати досега са трансферира към 68 милиарда $ на Украйна. Републиканците няма да спрат парите, само че надали ще са в такива мащаби “, добави журналистът.

„ Съединени американски щати са разграничени на половина. Ако републиканците съумеят да запишат по-добър резултат, по този начин може да се блокира работата на Байдън. Президентът на Съединени американски щати напечата трилиони долари и с това подвигна инфлацията. Централната банка в този момент подвига лихвите, с цел да укроти инфлацията, а хората към този момент не купуват парцели “, добави Дъскарев.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР