Батални сцени се разиграха по време на демонстрация в Рим.

...
Батални сцени се разиграха по време на демонстрация в Рим.
Коментари Харесай

Бой и арести заради маските в Рим

Батални подиуми се разиграха по време на проява в Рим. На площад " Сан Джовани “ е задържан един от протестиращите, който е бил без маска.
 
Протестът скандираше „ Срам, позор “, до момента в който неколцина се приближиха към полицията с апел да закопчаят всички. „ Всичко това поради една маска, арестуваха го тъй като отхвърли да си каже името. Срамота е!, викаха протестиращите и продължиха с възгласи „ Свобода “, оповестява АНСА.
 
Много участници в митинга са разпознати без маски и всички те ще бъдат глобени. В случаи на други нарушавания ще бъдат повдигнати обвинявания.
 
Протестиращите са се нахвърлили върху публицист, който е задавал въпроси на площада и е бил изведен от полицията дружно с оператора.
 
На площада има пластмасов скелет с маска, на която написа „ Не съм мъртъв от ковид, а от апетит “ и флагове на италианския върховен фронт. Сред плакатите се чете: „ Не съм отричащ, тук съм тъй като не желая тирания “ и „ Свобода, не на маските “.
 
Протестиращите настояват, че коронавирусът не е толкоз гибелен колкото се показва и никой от тях няма даже прочут, който се е заразил или разболял. Огромен транспарант гласи: „ Страхът се употребява, с цел да управлява “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР