Баскетболистът на Спартак Плевен Николай Стоянов отново ще бъде част

...
Баскетболистът на Спартак Плевен Николай Стоянов отново ще бъде част
Коментари Харесай

Николай Стоянов получи повиквателна за мачовете с Кипър и Португалия

Баскетболистът на Спартак Плевен Николай Стоянов още веднъж ще бъде част от националния тим на България по баскетбол, откакто получи повиквателна от селекционера Росен Барчовски за мачовете от квалификациите за Евробаскет 2025.

През ноември " лъвовете " ще гостуват на Португалия (10 ноември) и Кипър (13 ноември) в срещи от група F на предварителния кръг на квалификациите за Евробаскет 2025.

За Стоянов това е първа повиквателна за представителния ни отбор за дуела с Латвия, в който страната ни си обезпечи място за Евробаскет 2022.

Междувременно от групата на България за дуелите през ноември отпаднаха Христо Захариев и Константин Тошков, които към момента са с контузии и няма да съумеят да се възстановят в точния момент.

Срещите сигурно ще пропусне и огромната звезда на отбора ни Александър Везенков поради уговорките си с тима на Олимпиакос. Селекционерът Росен Барчовски е провел последни диалози с Везенков, с цел да изследва опцията за включването на най-хубавия ни баскетболист в отбора най-малко за един от дуелите, само че в последна сметка това няма да бъде допустимо.

Преди дуелите против Потугалия и Кипър, България си поделя първата позиция в група F с отбора на " мореплавателите ", като двата тима имат по две победи досега и нито едно проваляне.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР