Баскетболът се превърна в религия за много от нас благодарение

...
Баскетболът се превърна в религия за много от нас благодарение
Коментари Харесай

Книгата Дрийм тийм излиза на българския пазар до броени дни

" Баскетболът се трансформира в вяра за доста от нас с помощта на тази група защити персони. Да видиш на едно място събрани звезди от ранга на Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли… това е максимумът, на който някой състезателен почитател в миналото е можел да се надява. Нарекоха ги „ Дрийм тийм “. И в това няма нищо инцидентно. Никога преди този момент не е имало и в никакъв случай по-късно няма да има различен сходен отбор. Първите постоянно са неповторими. И остават вечно в историята. Такава бе селекцията на Чък Дейли, представляваща националния тим на Съединени американски щати по баскетбол на Олимпиадата в Барселона.

Благодарение на книгата на Джак Маккълъм „ Дрийм тийм “ имаме опция да се докоснем до същината на този именит тим. Авторът съумява да ни придвижи оптимално покрай иконите на баскетбола. Толкова прецизен и меродавен е неговият роман, като че ли сме там измежду тях – на трибуните, в рейса, в казиното, в хотела или в сладкарница. И умерено им задаваме въпроси или просто се любуваме на великолепието им. Но в това време това не е възхваление за този популярен състав. Това е истината за него. Начинът, по който е събран, с прозрение в детайлите, без никакви взаимни отстъпки и съображения. Истината, такава, каквато я е видял Маккълъм, през неговите очи или тези на очевидците.

Издателите от Premium Books са се постарали да пресъздадат това необикновено чувство. Единствената по рода си книга ще излезе на българския пазар през идната седмица. И всички почитатели, освен на баскетбола, само че на спорта въобще, ще могат да я прочетат. Това е книга, която си коства да имате и да прелиствате през избран интервал от време ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР