Бащата на шофьора, чието „Рено“ бе помляно от „Порше“ на

...
Бащата на шофьора, чието „Рено“ бе помляно от „Порше“ на
Коментари Харесай

20-годишният, който летял с Поршето, щял да убие цяла компания край Ахтопол

Бащата на водача, чието „Рено“ бе помляно от „Порше“ на пътя Ахтопол – Царево, изля гнева си в обществените мрежи. Росен Иванов разгласява фотоси на провалите върху автомобила на сина си Ростислав и благодари на Господ, че няма потърпевши от жестокия конфликт, защото детето му е било на мястото в компанията на приятелите си.

По-рано от пресцентъра на ОДМВР-Бургас оповестиха, че към 20 часа нощес по пътя Ахтопол – Царево заради загуба на надзор независимо катастрофира „Порше 911 Турбо“, със софийска регистрация, ръководен от 20-годишния Георги Фиков. Лъскавото возило с гневна скорост напуща пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил „Рено Меган Сценик“, със софийска регистрация, който след удара, се прекатурва на дясната си страна. 20-годишният Георги Фиков е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лекуване. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, а пробите са негативни. Взета му е кръв за химичен разбор. Двете коли са смачкани до неразбираемост.

Проверка на Флагман.бг откри, че скъпата кола, с която 20-годишният Георги провокирал мелето, е лизингова и е вписана на неговото име. Младият водач очевидно има афинитет към високите скорости и скъпите коли. През 2021 година той се похвалил с бляскав наследник Мерцедес – подарък за 19-ия му рожден ден. Тази година пък към този момент фучи из цяла България с Порше.

Ето какво написа бащата на другия водач, публикуваме го без редакторска интервенция:

„ Ето какво е останало от колата на сина ми нощес! Секунди преди да се качи той и компанията му, някакво надрусано, нашмъркано, напушено, нафиркано двайсетина годишно тъпанарче с фирмено Порше 911 изскочило от изцяло прав сектор на пътя, изгубило ръководство и се забило в паркираната отвън платното кола на сина ми! Жестокият удар е бил тъкмо там, където е трябвало да седи синът ми. Благодаря ти Господи, че най-малко избави момчето ми и приятелите с него! А, на това тъпанарче татко му несъмнено към този момент е платил, с цел да бъдат всички проби негативни. До идващия път, когато към този момент несъмнено ще има и жертви… “

„Синът ми е бил на метри от колата си, когато чува плач на мотор. Обръща се и вижда през сухите треви и шубраци, настрана от пътя, да изхвърча кола, която се забива в неговата кола и тя се обръща. Другата кола траяла полета си над неговата и паднала на колелата си напълно покрай бягащи хора и друга паркирана кола. Това е. Слава Богу, че синът ми и приятелите ми не са избързали със секунди да се качат в реното, тъй като в този момент щяха да са може би в отвъдното“, добави Росен Иванов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР