Бащата на Кирил Петков – Петко, получи много хубав подарък

...
Бащата на Кирил Петков – Петко, получи много хубав подарък
Коментари Харесай

Бивш министър хвърли бомба с новина за бащата на Кирил Петков. Тате Петко получи звучен шамар

Бащата на Кирил Петков – Петко, получи доста прекрасен подарък за имения си ден. Най-големият експерт по екологични тематики и в частност – по Креснеското дефиле, получи гласовит пестник от отрасловото министерство. Това написа някогашният министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков в своя фейсбук профил. Ето какво още споделя той:

Бившите подопечни и на другия “велик еколог ” – някогашния вицепремиер Борислав Сандов, на процедура ревизираха позицията му.

Дотук с тяхната експертиза. Поздравления за Националния съвет по биологично многообразие към Министерство на околната среда и водите, който е дал „ зелена светлина “ на довършването на автомагистрала „ Струма “ през Кресненското дефиле по към този момент определеното трасе.

Това е най-хубавото решение на екоминистерството от година насам. И най-прекия път за повишение на сигурността на придвижване в този подъл сектор.

Зелените съзнателно стопираха плана с всевъзможни средства – и клевети в общественото пространство, и доноси до Брюксел.

Нашият мотив бе, че да – екологията е извънредно значима, само че водещ приоритет е съхраняването на човешкия живот. И с доста труд и полемики с водещи специалисти и експерти достигнахме до допустимо най-хубавото решение.

Все още има късмет строителството на най-тежкия сектор от „ Струма “ да стартира бързо. А когато автомагистралата бъде приключена, „ зелените “ надали ще вървят на море в Гърция по обходен маршрут в символ на митинг, че няма тунел!

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР