Баща ми и приятелката ми са любовници. Когато разбрах, не

...
Баща ми и приятелката ми са любовници. Когато разбрах, не
Коментари Харесай

Най-добрата ми приятелка е любовница на баща ми

Баща ми и приятелката ми са любовници. Когато разбрах, не можех да допускам.

Понякога в живота се случват непредвидени неща. Това е моята изповед.

Вчера разбрах, че най-хубавата ми другарка е държанка на татко ми. Това ме шокира. И най-лошото е, че не знам дали би трябвало да кажа на майка ми. Да, те живеят по-скоро като съквартиранти, в сравнение с поради огромна обич. Не знам дали би трябвало да й кажа.

Мисля, че всичко стартира след 8 март. С моята другарка празнувахме празника в кафене единствено двете. Обадих се на татко си да ни прибере. Между другото, към този момент съм на 22 години, тъй че родителите ми одобряват добре това, че излизам да се развличам от време на време. Баща ми е още млад, на 43 години е. Между другото, той е доста прелъстителен мъж, постоянно е добре облечен, защото работи като проектант в строителна компания.

Е, аз му се обадих. Първо закара мен у дома (живея в апартамент чартърен настрана от родителите си). След това, той закара приятелката ми. На идващия ден на работа, страдахме от извънредно главоболие. Тя ме попита кой е красавецът, който ни е прибрал нощес? Беше толкоз пияна, че не е познала татко ми. Много се смяхме и по-късно се захванахме за работа.

След месец забелязах смяна в държанието й. Тя непрекъснато си кореспондираше с някого по телефона. Когато говореше, се притесняваше и се изчервяваше. Обнови дрешника си, промени имиджа си. Разбрах, че е влюбена.

Разпитах я и тя призна, че излиза с мъж. И че е по-възрастен от нея. Успокоих я, че разликата във възрастта е единствено цифра. Важното е, че й е добре с него и е щастлива. Е, по какъв начин можех да си помисля, че става дума за татко ми?

Започнахме да се срещаме по-рядко. Тя прекарваше цялото си свободно време с него. Дори започнах да ревнувам. Много желаех да се срещна с гаджето й. Поисках да ме показа, само че тя изрично отхвърли.

Тогава взех решение, че ще схвана кой е сама. Попитах я къде ще я заведе след работа. Оказа се, че ще отидат в пицария на края на града. Веднага след работа извиках такси и отидох до посочения адрес. Седнах на една маса в ъгъла, с цел да не ме видят.

Двадесет минути по-късно моята другарка влезе с нова рокля и високи токчета. Кога съумя да се преоблече? А до нея стоеше внушителен мъж – татко ми. От изненада подскочих. Гледах ги цяла вечер. Те говореха и се смееха. Той я хвана за ръката и я погледна в очите, а тя се смути като дете.

Когато си потеглиха, се обадих на майка ми. Попитах я какво прави татко ми. Тя сподели, че е на работа и ще се прибере по-късно. Пожелах й лека нощ и се прибрах. Не можех да дремя цяла нощ. Баща ми и най-хубавата ми другарка бяха пред очите ми. Отидох на работа и ми се спеше, а приятелката ми като че ли светеше от вътрешната страна. Никога не съм я виждала толкоз щастлива. Не знаех по какъв начин да поддържам връзка с нея, по тази причина просто я избягвах.

Вижте още: Не бива да таим засегнатост към хората, които не ни обичат

Не мога да я пренебрегвам вечно, само че в този момент не мога да поддържам връзка с нея. Баща ми и приятелката ми имат връзка зад тила ми и гърба на майка ми.

Той е женен и с двадесет години по-голям от нея! Тя, обаче, даже не си направи труда да ми каже.

Как ще погледна татко си в очите, знаейки, че ме лъже.

А майка ми? Какво да й кажа?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР