Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че

...
Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че
Коментари Харесай

Слави Трифонов нападна Христо Иванов и го попита кой е ДПС

" Бързоразвиващите се събития в последните два дни в действителност демонстрират, че политиката е мръсна игра, само че мръсната игра съществува, единствено тъй като се играе от мръсни хора.

Далеч по-просто е човек да се опира на обстоятелства, а не на интриги, неистини, внушения, упоритости, мечти и стремежи. Така че обстоятелствата са следните:
 Илиян Василев: ИТН ще танцуват единствено едно лято Илиян Василев: " ИТН " ще танцуват единствено едно лято
" Само изгоди виждам в изясняването на позициите на Има Такъв Народ. Изявата на Тошко Йорданов, в композиция с изявлението на финансиста на Движение за права и свободи Йорд...

Суверенът по този начин е решил - има такива партии в Народното събрание, политическа партия „ ИТН “ е преди всичко и доста мъчно ще се сформира държавно управление. Направихме всичко належащо да има диалози с всички политически партии без ГЕРБ пред очите на публицистите и пред очите на обществото.

Впоследствие имаше експертни срещи по браншове без Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ще го кажа още един път – без Движение за права и свободи и ГЕРБ. И тъкмо сега, в който тези диалози не престават, без Движение за права и свободи и ГЕРБ, тъкмо сега, в който е допустимо да има съглашение, реализира се единодушие, в това число за по този начин наречената правосъдна промяна, основава се опция да има държавно управление и успокоение в страната, тъкмо в този миг Христо Иванов взема решение да взриви ситуацията и да сложи под подозрение постигнатото досега и да ускори страната към нови избори ", във Facebook.

" Ние и „ Демократична България “ еднообразно считаме, че е нужна дълбока правосъдна промяна, поради въздействието на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние и „ Демократична България “ еднообразно считаме, че спецсъдът и спецпрокуратурата би трябвало да бъдат закрити, поради опорочаването им от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние и „ Демократична България “ еднообразно считаме, че столът на основния прокурор му е значителен, поради въздействието на Движение за права и свободи. И в този момент с тези си дейности Христо Иванов може да спре тези промени. Аз запитвам: Кой тогава е Движение за права и свободи?

Защо го прави това? Нямам никаква визия. Мога единствено да предсказвам, а аз към този момент споделих, а и по принцип съм подобен човек, че се допирам на обстоятелства, а не на гадания. Факт е, че в случай че не се върне здравият разсъдък и те не се сетят кой е главният зложелател, ще се отиде към предварителни избори и виновността за това ще е тяхна. "
 Паунова: Всички въпроси към Слави Трифонов и неговата липса са напълно оправдани и годни Паунова: Всички въпроси към Слави Трифонов и неговата липса са напълно оправдани и годни
" Въпросът за имената в възможен кабинет не е каприз. Да, политиките са субстанцията, само че те в никой случай не могат да анулират персон...

Припомняме, че съпредседателят на Демократична България изиска от ИТН да се подпише съглашение по цели.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР