Барселона се измъчи срещу четвъртодивизионния Корнейя, но успя да се

...
Барселона се измъчи срещу четвъртодивизионния Корнейя, но успя да се
Коментари Харесай

Барселона имаше нужда от продължения, за да надиграе четвъртодивизионния Корнейя

Барселона се изтеза против четвъртодивизионния Корнейя, само че съумя да се класира за осминафиналите за Купата на краля с триумф с 2:0, който пристигна след продължения. В постоянното време на дуела момчетата на Роналд Куман пропиляха две дузпи.

Каталунците бяха без Лео Меси, който е осъден. Те обаче държаха самодейността в дуела, а домакините отговаряха с рискови контраатаки. В 39-ата минута в своето наказателно поле Естейес изрита в главата опитващия да стреля към вратата Араухо. Барселона получи дузпа, само че Рамирес усети посоката на удара на Пянич и мазета.

В 78-ата минута Дел Серо Гранде даде втора дузпа за Барселона. Този път Морено подвигна високо крайници си и изрита Лангле, който се беше присъединил в офанзивата на Барса. Зад топката застана Дембеле, само че безусловно подаде топката в ръцете на Рамирес.

След 80-ата минута Барселона сътвори две стопроцентови положения, само че в единия случай Брайтуайт не уцели вратата, а след това блестящият Рамирес отрази мощен шут на Пянич.

В продълженията играчите на Барса най-сетне се разиграха и вкараха два гола. Още в 92-ата минута Дембеле откри резултата с доста мощен шут отвън наказателното поле. В последните секунди Брайтуайт осъществя втори гол и постави завършек на разногласието.

Така Барса избегна срама на огромния противник Реал (Мадрид), който отпадна от Алкояно след продължения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР