Барселона прекъсна серията си от седем поредни победи в шампионата,

...
Барселона прекъсна серията си от седем поредни победи в шампионата,
Коментари Харесай

Нова груба грешка в защитата не позволи на Барселона да съкрати разликата с Атлетико Мадрид

Барселона прекъсна серията си от седем следващи победи в шампионата, откакто приключи 1:1 с Кадис на " Камп Ноу ". Така каталунците пропуснаха шанса да се върнат в борбата за купата след неверните стъпки на Атлетико Мадрид и остават на осем точки от водача Ла Лига при еднакъв брой изиграни мачове.

Лионел Меси изведе домакините напред след гол от дузпа в 32-рата минута. Аржентинецът изравни по голове Луис Суарес в борбата за голмайсторския приз, само че ще запомни този дуел по-скоро с следващия връх, който усъвършенства. Това бе мач №506 за него в испанския хайлайф, като по този метод той изпревари Шави Ернандес като играчът с най-вече срещи за Барселона в шампионата.

Още два гола на " блаугранас " бяха анулирани поради засади, а минута преди края следващата груба неточност на Клеман Лангле докара до дузпа в интерес на гостите, която Алекс Фернандес осъществя. Последната загуба на Барселона в шампионата бе точно от Кадис, което значи, че новакът взе четири точки от двата си мача с " блаугранас " през този сезон. Тимът на Роман Куман пък не съумя да реагира след тежкото проваляне от Пари Сен Жермен през седмицата и е все по-близо то това да записва нулев сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР