Барселона и Атлетико Мадрид обсъждат възможността за доста интересна размяна

...
Барселона и Атлетико Мадрид обсъждат възможността за доста интересна размяна
Коментари Харесай

Барселона и Атлетико Мадрид готвят изненадваща размяна

Барселона и Атлетико Мадрид разискват опцията за много забавна замяна на играчи. „ Esport 3 “ оповестява, че двата клуба водят договаряния за размяната на Антоан Гризман и Жоао Феликс. Трансферният специалист Фабрицио Романо удостовери, че от Барселона са подготвени да се разделят с Гризман при задоволително добра оферта или сходна замяна на играчи.

Твърди се, че Пари Сен Жермен е един от заинтригуваните тимове от френския национал. Френският футболист обаче не желае да минава в тима от Париж и в случай че би трябвало да напусне „ Камп Ноу “, по-скоро ще продължи кариерата си във Висшата лига. Гризман дойде в Барселона през 2019 година от Атлетико Мадрид за сумата от 120 милиона евро, а през този сезон изигра 50 мача, като вкара 19 гола и направи 12 асистенции.

Жоао Феликс дойде в Атлетико като заместител на Гризман. „ Дюшекчиите “ заплатиха 128 милиона евро на Бенфика за него. Португалският футболист през този сезон има 10 гола и 6 асистенции в 39 мача.

Трябва да се вземе поради, че сътрудникът на Жоао Феликс е Жорже Мендеш, който е в доста другарски връзки с президента на Барселона Жоан Лапорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР