Барселона гейт, Барселона гейт…гейт, гейт…хейт, хейт! Някаква къща в Барселона,

...
Барселона гейт, Барселона гейт…гейт, гейт…хейт, хейт! Някаква къща в Барселона,
Коментари Харесай

Мрежата: Прокуратура ще се заеме ли сериозно с „Рашковгейт“? Холивудски стандарт със спестени заплати…

Барселона гейт, Барселона гейт…гейт, гейт…хейт, хейт!
Някаква къща в Барселона, която се пробват от няколко години да потвърдят, че е на Борисов, само че все не съумяват. Но разпитите не престават!
А какво вършим с потвърдените, безспорни неща като например парцелите на комунистическия милионер, а, оправдавам се полицай Рашков?
Кога прокуратурата ще се заинтересува по какъв начин, по какъв метод, с какви средства са добити тези парцели?
Само един от тези парцели в София (на снимката) е толкоз голям, че е по финансовите благоприятни условия на холивудски милионер. Но милионерът-милиционер споделя, че го е закупил със спестени от заплати пари!!!
Спецовия Национална агенция за приходите му спретна една другарска инспекция в границите на една седмица(!!!), от която Рашков излезе по-чист от сълза на девственица. А се сещам за една инспекция от Национална агенция за приходите на един мой непосредствен другар, елементарен чиновник с 1000 лева заплата, брачната половинка му е шивачка с още по-малка заплата. Проверката продължи няколко месеца, обърнаха ги с хастара на назад и приключи с 5000 лева санкция!
Аз не споделям, че го построил този парцел и останалите 20 и няколко с пари от корупция, само че изрично декларирам, че не съм добряк, не съм простак и не съм от Промяната, с цел да допускам на обикновените му захаросани приказки, че ги е придобил със спестени пари от заплати! Кога обществото ще разбере истината за тези парцели, по кое време ще разберем дали е допустимо с български заплати да се реализира холивудски стандарт?
Та ми е забавно по кое време медии, общност, прокуратура ще се заемат съществено с „ Рашковгейт?
От Facebook профила на Асим Адемов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР