Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий пристига в България по покана

...
Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий пристига в България по покана
Коментари Харесай

Барабанистът на Blur идва в София за партито на Jameson

Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий идва в България по покана на Jameson Irish Whiskey особено за Денят на Св. Патрик.  17 март е мотив да честваме и да бъдем истински по собствен личен метод, да се отърсим от предразсъдъците и да повярваме в невъзможното – един празник, отдаден на другарството.

Нека си кажем наздраве и да си честитим празника под звуците на Дейв Раунтрий, който ще покаже, че с изключение на необикновен барабанист е и страховит DJ в клуб Терминал 1 от 22:00 ч. Във вечерта на 17-и март, в която милиони по целия свят означават националния ирландски празник, трансформирал се в международен мотив за всеобщо забавление, публиката в София ще има удоволствието да се наслаждения на уменията на Дейв зад грамофоните. Музиката на британеца е въодушевена от незабравимите части на BLUR, в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

Малцина знаят, че през 2009 година Дейв се дипломира като юрист във Ватерлоо, а три години по-късно получава и професионална подготовка. Дейв също е деятел на Лейбъристката партия, като се изправи като претендент през 2007, 2008 и 2010 година

Интересите му надалеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец  композира и кино музика, като има видно присъединяване във филмите White Island 2016 и Mo Farah: No Easy Mile.

И защото от Jameson не се опасяваме да подобряваме личните си резултати, тази година организираме 11 празненства в границите на четири дни. Разберете кои са те тук.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР