Бандата ще събере меломани както от България, така и от

...
Бандата ще събере меломани както от България, така и от
Коментари Харесай

Грандиозно! Black Eyed Peas идват в Бургас за първи концерт в Югоизточна Европа

Бандата ще събере меломани както от България, по този начин и от чужбина в морския град

Black Eyed Peas идват в Бургас, с цел да изнесат първия си концерт освен в България, само че и въобще в Югоизточна Европа. Американската аренби тайфа, която доби международна популярност още през ранните години на 21 век и продължава да има звезден статут и до през днешния ден, ще се качи на сцената на Морска гара на 22 юли – в следващия от грандиозните фестивали, планувани за това лято в града.

Burgas BREEZE Fest е името на новото събитие, което ще събере хиляди меломани в Бургас. В идните седмици последователно ще станат ясни имената и на другите реализатори, които ще „ взривят ” сцената в морския град на 22 юли. Засега уредниците обаче не пропуснаха да започват шумотевицата, обявявайки Black Eyed Peas. Те споделят още и българската група „ Молец ”, която доби сериозна известност в последните няколко години на родна сцена.

Иначе билетите за идния фестивал излизат в продажба в сряда, 17 май. Те ще бъдат налични от 12 ч., само че са в лимитирани количества, поради което уредниците оферират услуга за авансово записване и приемане на уведомление при стартирането им на пазара.

А Лято 2023 в Бургас се обрисува да е едно от най-силните за последните 2 десетилетия, най-малко откъм музика и фестивали. Броят на събитията, които ще зарадват родните и задграничните меломани е ненадейно висок и мнозина към този момент побързаха да сравнят идното лято с годините на Spirit of Burgas.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР