Българското приложение за бременност и майчинство Feia пусна първата си

...
Българското приложение за бременност и майчинство Feia пусна първата си
Коментари Харесай

Българското приложение Feia навлиза на немскоезичния пазар

Българското приложение за бременност и майчинство Feia пусна първата си чуждоезична версия и отвори офис във Виена. Апликацията става налична за немскоговорящите консуматори в Австрия, Германия и Швейцария под името GAIA Schwangerschaft.

Създаването на клон на сдружението в немскоговорящия свят разрешава построяването на местна мрежа от контакти и партньорства за по-бързо и качествено нахлуване на пазара. Първата стъпка от плануваната агресия към този момент е реалност и с това Feia бележи значително развиване “, разяснява пред dir.bg доктор Димитър Георгиев, един от вложителите в сдружението.

Според основателите на мобилното приложение това е дълго планувана цел, с която те ще разширят доста обсега на потребителите си отвън рамките на България и българския език.

Следващите планувани пазари включват Румъния, Испания и Латинска Америка. Целта на екипа е да сътвори локализирана информация за всеки един от тези пазари, съобразена с локалните медицински стандарти, правни правила и потребителска персонализация. Това е и едно от конкурентните преимущества, с което Feia се отличава от всеобщите мобилни приложения за бременност, които оферират най-вече обща информация за физиологичните аспекти на бременността.

Освен пазарното развиване на марката, от тази година Feia стартира интензивно работа по интеграция на модули, съпътстващи останалата част от живота на дамата – менструален календар, фертилност, родители, постпартална меланхолия и други Чрез умна система за навигация, захранвана от AI, приложението ще предлага персонализирана информация, по отношение на настоящия интервал от живота, ползите и здравето ѝ. Целта е Feia да се трансформира в повсеместен сателит на дамата и фамилията ѝ през по-голямата част от живота им, споделят основателите му.

Приложенията са налични гратис за iOS и Android и може да бъдат свалени и за българския, и за немскоезичния пазар.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР