Българското председателство на Съвета на Европейския съюз се откри официално

...
Българското председателство на Съвета на Европейския съюз се откри официално
Коментари Харесай

Глезим европейските чиновници с модерни български вина. Вижте какво пиха по време на откриването!

Българското председателство на Съвета на Европейския съюз се откри публично през вчерашния ден с концерт в Народния спектакъл. С над 350 бутилки червени вино от неповторими за страната ни сортове посрещнахме евроделегатите на коктейла по-късно. На него участваха над 1000 високопоставени посетители, наши политици, служители и дипломати, написа Блиц.

Червените виновност бяха на маза New Bloom Winery, от немския вид Дорнфелдер. Избата работи с напълно лични лозови масиви – над 6000 дка в Правище, Драгомир и Найден Герово. Освен Дорнфледер, те са единствените, които отглеждат и Регент – различен ексцентричен винен вид. Работят и с по-познатите Каберне Совиньон, Сира, Каберне Фран, Мавруд, от белите Шардоне, Совиньон блан и други. Постоянните вложенията в New Bloom Winery, които единствено за последните години са към 10 млн. лева, дават опция за производството на необятна гама от типове и стилове виновност. Винарната е позната на пазара с по-масовите си марки Verano Azur и PIXELS.

„ Българското винопроизводство претърпява същински Ренесанс и родните мазета се слагат паралелно до едни от най-известните френски, италиански, испански производители. Достойна конкуренция сме и на Новия свят. А това в огромна степен се дължи както на професионализма на винарите и техните старания, по този начин и на положителните климатични условия, които имаме в България. “, разясниха от New Bloom Winery. В края на предходната година тя бе избрана за най-хубавата българска маза. А Тракийската равнина за втората най-хубава винена дестинация в света. Сред главните цели на винарната са разцветът и възраждането на винената просвета в страната и популяризирането на българските виновност в чужбина. „ Бутилка българско вино е чудесна реклама и спомен, който всеки чужденец може да отнесе от страната ви “, разясниха еврогостите по време на приема.

В интервала на председателството се чакат над 2000 събития в Брюксел, Люксембург и София. Над 25 хиляди делегати и посетители ще дойдат в страната през първата половина на 2018-та година. Очаква се председателството да коства към 150 млн. лева New Bloom Winery ще показва виновността си в на още няколко основни събития в границите на българското председателство.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР