Българското образование се справи с предизвикателствата от пандемията. Няма как

...
Българското образование се справи с предизвикателствата от пандемията. Няма как
Коментари Харесай

Българското образование и пандемията

Българското обучение се оправи с провокациите от пандемията. Няма по какъв начин да споделяме, че всичко се е провалило. Тезата, че всичко е неприятно е несериозна. Това съобщи претендентът за народен представител на ГЕРБ в 23 МИР-София Милена Дамянова.

„ Трябва да подчертаем, че българското обучение, с помощта на учители, шефове и в партньорство с родителите, реагира безусловно съответно. Системата промени напълно модела на обучение. Много ясно би трябвало да кажем, че за българските възпитаници просветителният развой не е спирал. Анализите предстоят. Има въпроси на които търсим отговори, само че едно е несъмнено - системата сподели еластичност “, разяснява тя в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Нещата не са такива, каквито бяха. Но и животът ни не е същият. Да, мъчно е, само че животът е най-съществен “, означи още Дамянова.

Дамянова напомни, че по време на тройната коалиция заплатата на учителите е била 450 лева, а в този момент е 1260 лева

„ Единственият интервал без нарастване в заплатите е по времето на кабинета „ Орешарски “, когато Движение за права и свободи още веднъж беше във властта “, безапелационна бе Дамянова.

Минималната работна учителска заплата е идентична за всяко учебно заведение, не говорете погрешни неща, посочи още Дамянова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР