Българският шампион по футбол Лудогорец е на път да уреди

...
Българският шампион по футбол Лудогорец е на път да уреди
Коментари Харесай

Лудогорец взима футболист от Бундеслигата

Българският първенец по футбол Лудогорец е на път да уреди второ ново попълнение за новия сезон. Под наем в отбора от Разград ще премине Бернар Текпетей от Шалке 04. Според информацията на „ Bild “, прехвърлянето е въпрос единствено на време, с цел да стане публично факт. Двата клуба са се разбрали към този момент за финансовите параметри по договорката. Бъдещето на Текпетей не е обвързвано нито с Шалке 04, нито с Фортуна Дюселдорф, където игра като преотстъпен през предишния сезон. 22-годишният футболист ще продължи кариерата си в Лудогорец.

Лудогорец се е схванал с Шалке 04 за прехвърлянето на ганайския футболист, който ще играе чартърен през новия сезон в българския първенец. В контракта сред двата клуба има уговорка, която разрешава на разградчани да изплатят напълно правата на Текпетей през идващото лято.

Фортуна Дюселдорф ще получи отплата от 200 хиляди евро, тъй като контракта за наем на Текптей ще бъде преустановен един сезон по-рано.  Договорът сред Фортнуна и Шалке 04 за Текпетей бе за два сезона, като клубът от Дюселдорф заплати 500 хиляди евро на „ кралскосините “. „ Bild “ не разкрива детайлности по отношение на финансовата част по договорката сред Лудогорец и Шалке 04 за прехвърлянето на Бернар Текпетей. Очаква се в идващите дни Лудогорец и Шалке 04 публично да оповестят договорката за ганайския футболист. Тази неделя Лудогорец играе с Локо (Пд) за Суперкупата на България. Мачът ще е в Разград.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР