Българският шампион Лудогорец има сериозен интерес към парагвайския нападател Адал

...
Българският шампион Лудогорец има сериозен интерес към парагвайския нападател Адал
Коментари Харесай

В Аржентина: Лудогорец иска парагвайски нападател

Българският първенец Лудогорец има сериозен интерес към парагвайския нападател Адал Барейро, твърди аржентинският вестник " Кларин ".

Според изданието ползата на българския тим е станал явен в неделя и тимът го желае, с цел да се укрепи за мачовете си в Шампионската лига.

Адам Барейро е футболист на аржентинския Сан Лоренцо, който през предходната година го е привлякъл от мексиканския Монтерей за 2 милиона $. През последния цикъл порагваецът става голмайстор на отбора и неизменим титуляр в състава на треньора Рубен Дарио Инсуа.

Лудогорец е показал интерес към футболиста посредством сътрудника Хулио Тимсисин, който има право да оперира на аржентинска територия, твърди изданието.

Адам Барейро е изиграл 22 от 26-е мача в професионалната лига през предходната акция, в които е вкарал 5 гола и има една асистенция. В Судамерикана има още седем мача и 5 гола.

Вестник " Кларин " твърди, че сега топката е в аржентинския тим, който би трябвало да стартира договаряния и да дефинира цена на нападателя.

26-годишният Барейро има опит и е в европейския футбол, като през сезон 2020-21 е играл в турския Аланияспор, където е вкарал 5 гола в 37 мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР