Българският първенец Лудогорец ще играе мача от първия квалификационен кръг

...
Българският първенец Лудогорец ще играе мача от първия квалификационен кръг
Коментари Харесай

Официално: Лудогорец ще гостува на Шахтьор Солигорск в Белград

Българският отличник Лудогорец ще играе мача от първия квалификационен кръг на Шампионската лига против Шахтьор (Солигорск) не в Беларус, а на безпристрастен терен в Белград. Това разгласи противникът на " орлите " на формалния си уебсайт, а съгласно информацията срещата ще се състои на стадион " Чукарички " в сръбската столица.

Причината за решението са наложените от Европейския съюз наказания на Беларус по отношение на наложително приземения в Минск на 23 май пътнически аероплан, изпълняващ полет от Атина до Вилнюс, както и ареста на намиращия се на борда опозиционен публицист Роман Протасевич.

" Провеждането на ответния дуел на безпристрастен терен се постанова поради невъзможността на Лудогорец да дойде от България в Беларус”, оповестиха от Шахтьор.

Лудогорец ще посрещне първенеца на Беларус на “Хювефарма Арена” на 7 юли, а реваншът в сръбската столица ще бъде на 13 юли пред празни трибуни, каквото е условието на УЕФА, когато се играе мач на безпристрастен терен.

Динамо (Брест) пък ще посрещне чешкия Виктория (Пилзен) в грузинския град Батуми за мача им от новия шампионат Лигата на конференциите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР