Българският национален отбор по футбол ще започне участието си в

...
Българският национален отбор по футбол ще започне участието си в
Коментари Харесай

България стартира срещу Сърбия в Лигата на нациите

Българският народен тим по футбол ще стартира присъединяване си в тазгодишната Лига на нациите с мач против Сърбия. Това стана ясно, откакто от Международната волейболна федерация (FIVB) разгласи реда на мачовете на всеки обособен шампионат от конкуренцията.

През първия спортен уикенд от 7 до 12 юни " лъвовете " ще играят на шампионата в Отава (Канада), където поредно ще примерят сили със сръбската " репрезентация ", Германия, домакините от Канада и международния първенец Полша.

След това България ще бъде хазаин на шампионата сред 21 и 26 юни в София. В " Арена Армеец " нашите момчета ще излязат първо против Иран, по-късно против Австралия и Съединени американски щати, с цел да завършат с мач против Бразилия.

В последната спортна седмица България ще пътува за мачовете в Кемерово (Русия) сред 5 и 10 юли. Там " трикольорите " ще спорят надлежно против Нидерландия, европейския първенец Италия, домакините и олимпийски вицешампиони от Русия и Словения. Точната стратегия на мачовете по дни и с начални часове ще стане ясна по-късно.
 Дея спорт разпиля обезкървен ЦСКА и е на полуфинал за Купата
Дея спорт разпиля обезкървен ЦСКА и е на полуфинал за Купата

" Червените " без основни играчи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР