Българският национален отбор по футбол постигна най-голямата си победа от

...
Българският национален отбор по футбол постигна най-голямата си победа от
Коментари Харесай

България се съживи с най-изразителната си победа от година насам

Българският народен тим по футбол реализира най-голямата си победа от това 4:1 над Грузия преди година в другарски мач, като този път съкруши с 5:1 тима на Гибралтар в Лигата на нациите.

Младен Кръстаич дебютира с триумф отпред на „ лъвовете “, макар че традицията отборът ни да получава голове скоро откакто повече се резервира.

Валентин Антов откри резултата след изстрел с глава при центрирането от корнер на Филип Кръстев в 23', а Рой Чуполина стори същото единствено три минути по-късно.

Новопровъзгласеният капитан - Кирил Десподов, върна задатъка на българите в 36', материализирайки игровото преимущество на нашия отбор.

След почивката Радослав Кирилов и Илиян Стефанов на процедура обезсмислиха мача за гостите още до 55', само че за българските национали имаше голямо значение да възвърнат от дълго време изгубеното си самочувствие.

Крайният резултат бе завършен от Марин Петков в 81' след страхотна асистенция на Кирилов, с цел да забележим тази толкоз изразителна победа.

Важно е да отбележим, че срещата се игра на „ Хюфеварма Арена “ в Разград, където се събраха едвам към 2 хиляди фенове, а и теренът очевидно бе в извънредно положение. Въпреки това обаче България може да се похвали с една добра и резултатна игра против тим, който за жалост към този момент е считан за равносилен на нашата класа и капацитет.

„ Трикольорите “ в този момент имат една последна задача преди да изпратят следващия сезон от Лигата на нациите, а точно да се приберат от Скопие в понеделник с 3 точки, с цел да се доберат до второто място в група, и да запазят позицията си в 4 урна за европейските квалификации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР