Българският национал Валентин Антов получи нова доза суперлативи в Италия.

...
Българският национал Валентин Антов получи нова доза суперлативи в Италия.
Коментари Харесай

В Италия засипаха с похвали Валентин Антов

Българският национал Валентин Антов получи нова доза суперлативи в Италия. Сайтът vocegiallorossa.it, направи разбор на качествата на бранителя на Болоня, в който бе разказан като съвременен бранител. Утре тимът на Синиша Михайлович се изправя против Рома на " Олимпико ".

„ Валентин Антов е роден в София на 9 ноември 2000 година. След девет години прекарани в юношеските обединения на ЦСКА, родният му клуб, той направи професионалния си дебют през сезон 2017/18. Това се случи на 14 април 2018 година при успеха на „ алените с 5:1 против Верея. Антов незабавно сподели гения си на съвременен бранител, който е добър в защита, а и при изнасянето на топката. По този метод се получава нещо като защитник-плеймейкър. Той означи първият си гол в кариерата на 7 август 2020 година против ЦСКА 1948 “, пишат в Италия.

В груповата фаза на Лига Европа Антов игра против Рома на Пауло Фонсека, оставяйки отлични усещания, а ЦСКА не загуби и в двата мача. В дуелът на „ Олимпико “ игра доста солидно при 0:0 против „ римските вълци “. В първият мач игра като централен бранител, а във втория отдясно, показвайки гъвкавостта си. По време на последния трансферен прозорец, бранителят бе свързван с прекосяване в Арсенал и Рома, само че в последна сметка се озова в Болоня. Той към този момент направи своя дебют за отбора при загубата с 0:1 от Каляри. Въпреки младата си възраст, бранителят към този момент може да се похвали с пет участия за националния отбор на България “, добавя vocegiallorossa.it.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР