Българският национал Кирил Десподов силно се надява отново да се

...
Българският национал Кирил Десподов силно се надява отново да се
Коментари Харесай

Десподов се надява да се завърне в Каляри

Българският национал Кирил Десподов мощно се надява още веднъж да се завърне в състава на Каляри. Това призна самият той. В момента крилото е благосъстоятелност на италианския клуб, само че през този сезон играе като преотстъпен в австрийския " Щурм " (Грац). Деспо се представяше доста мощно през есенния дял от шампионата, само че получи травма, от която се възвръща.
" На остров Сардиния е необикновено. Прекрасни плажове, хубава конюнктура, да мислиш единствено за футбол и за това да се наслаждаваш от играта. Всички хора там са доста спокойни. Когато отидох там, въобще не ми е липсвала България. По-опитните играчи в състава незабавно ме взеха под крилото си ", признава най-хубавият футболист у нас за 2018 година. Кирил приказва за това във видео онлайн в профила си в инстаграм.

В момента Десподов кара карантинния интервал в София. Националът към този момент е съвсем изцяло възобновен след интервенцията на глезена, която претърпя през февруари. Нападателят на " Щурм " сподели клип от негова подготовка на комплекс " Царско село ". Десподов се приготвя независимо, като прави бегови извършения, а към този момент работи и с топка.
" Нямам проблем да упражнявам в залата. Там съм самичък, при мен има само кондиционен експерт ", прецизира играчът. В домашни условия Кирил залага и на електронните игри за забавление. Той е удовлетворен, че евентуално ще успее да вземе присъединяване в основния бараж против Унгария за класиране на европейско състезание. Срещата в началото трябваше да се организира през март, само че бе отсрочена поради ковид. Десподов показа и кой е бил най-емоционалния му мач.

" Преди мача с Англия на " Уембли " се вълнувах най-вече спрямо всеки различен дуел в кариерата ми досега. За жал по време на самата среща нямаше доста мотиви за наслада. След края съумях да взема фланелките на Джейдън Санчо и Джордан Хендерсън. На втория мач с англичаните на Националния стадион " Васил Левски " си размених тениската с Маркъс Рашфорд. Колекционирам си екипи и ги вардя при мен. Вече имам доста. Доста скъпи са ми тези на Кристиано Роналдо и на Раджа Наинголан ", признава още Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР